ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/7/16

Με τον δήμαρχο Αλμυρού συναντήθηκαν οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ

Από δεξιά: Ο Αντιπρόεδρος της ΠΟΠ ΕΚΑΒ Ιωάννης Γούλας, ο δήμαρχος Αλμυρού κος Εσερίδης Δημήτρης, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Μαγνησίας Κώστας Χατζησταματίου και ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας 
Ιωάννης Μακρυγιάννης

Σάββατο, 30 Ιουλίου 2016
ΕΚΑΒNews

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τον δήμαρχο Αλμυρού κ. Εσερίδη Δημήτρη έπειτα από πρόσκληση τού ίδιου. Εκεί συζητήθηκε το πρόβλημα της μη κάλυψης και στελέχωσης από πληρώματα ασθενοφόρων για το Κέντρο Υγείας Αλμυρού.  

Από πλευράς του δημάρχου εκφράστηκε η αγωνία για την εικοσιτετράωρη παρουσία ασθενοφόρου πλήρως εξοπλισμένο από εξειδικευμένο προσωπικό του ΕΚΆΒ.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν από το σωματείο του Βόλου ο πρόεδρος κ.Χατζησταματίου Κωνσταντίνος, από το σωματείο εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας ο αντιπρόεδρος κ. Μακρυγιάννης Ιωάννης και από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού ΕΚΆΒ ο Αντιπρόεδρος κ. Γούλας Ιωάννης.

Facebook Γιαννης Γουλας


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews