ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/7/16

Διαμαρτυρία του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας για την στάση και την πρακτική που ακολούθησε ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ


Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016
ΕΚΑΒNews

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΖΟΥΡΛΟ
ΤΗΛ & FAX:2410 685223
ΑΡ.ΠΡ.:60                                                                                                                             Λάρισα 7-7-2016

ΠΡΟΣ : ΜΕΛΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ                                                                                             
                                                                                                   
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Σήμερα συνεδρίασε εκτάκτως το Δ.Σ. του Σωματείου εργαζομένων και αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί για την στάση και την πρακτική που ακολούθησε ο Αντιπρόεδρος του οργανισμού κατά την παρουσία του στις  6-7-16 στο ΕΚΑΒ-Λάρισας.
Το Δ.Σ. των εκλεγμένων αντιπροσώπων των εργαζομένων δεν ειδοποιήθηκε προκειμένου να παραστεί στην ενημέρωση.
Ο Αντιπρόεδρος προέβει  σε καυστικό και ειρωνικό σχολιασμό της προβολής των προβλημάτων από τον πρόεδρο του Σωματείου εργαζομένων κ. Γούλα Ιωάννη στα Μ.Μ.Ε..
Αντί να δώσει λύσεις στα ουσιαστικά προβλήματα του τομέα επέλεξε να κάνει ανούσιους σχολιασμούς. Παρόλα αυτά το Δ.Σ. καταδεικνύει για ακόμα μια φορά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και έχουν αντίκτυπο στην άμεση ανταπόκριση προς τις ανάγκες του κοινωνικού συνόλου και ταλανίζουν τον μοναδικό φορέα Επείγουσας Προνοσοκομειακής  φροντίδας.
Αυτά είναι τα εξής:
1. Η Διοίκηση δίνει τη δυνατότητα σε οδηγούς του Δημοσίου (ΟΤΑ-Πυροσβεστική)   να οδηγούν Ασθενοφόρα οχήματα χωρίς την κατάλληλη εκπαίδευση. Μόνο οι Διασώστες –Πληρώματα του ΕΚΑΒ έχουν την κατάλληλη εκπαίδευση για να αντιμετωπίζουν επείγοντα και απειλητικά για τη ζωή περιστατικά.
2. Το Τ.Κ του Βόλου έρχεται στη Λάρισα χωρίς να στελεχωθεί το Τ.Κ. της Λάρισας και χωρίς την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή.
3. Τα Ασθενοφόρα είναι πλέον πεπαλαιωμένα και επικίνδυνα τόσο για τους Διασώστες  όσο και για τους ασθενείς.
4. Το τελευταίο διάστημα υπάρχει έλλειψη υγειονομικής ασφάλειας στο χώρο εργασίας του ΕΚΑΒ λόγω λήξης της σύμβασης των καθαριστριών.
Καίρια προβλήματα θα μπορούσαν να εκθέσουμε στον Αντιπρόεδρο προς συζήτηση εάν ο ίδιος δεν είχε επιλέξει την μονομερή ενημέρωση και τον μονόλογο.
                         
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ :
1.ΠΡΟΕΔΡΟ Δ.Σ. ΕΚΑΒ
2.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΑΒ – 5
3. ΠΟΠ-ΕΚΑΒ
4. Μ.Μ.Ε.


Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Ιωάννης Γούλας

Ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ Μιλτιάδης Μυλωνάς ο οποίος προέβει  σε καυστικό και ειρωνικό σχολιασμό της προβολής των προβλημάτων του ΕΚΑΒ στα ΜΜΕ


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

18 σχόλια :

 1. O περιφερόμενος διορισμένος αντιπρόεδρος δεν έχει το θάρρος να τα πει μπροστά στους εκλεγμένους εκπρόσωπους των εργαζομένων……

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΔΕΙΞΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟ ΑΜΙΜΗΤΟ [[ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΡΕ ]] ΣΤΟΝ ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΡΟΣΚΟΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΠΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΝΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΓΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΙΝΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΛΑ ΜΑΖΕΥΕ Μ ΠΕΜΤΗ ΥΠΗΡΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ ΜΟΥΓΓΑ ΤΟΤΕ ΕΣΥ ΑΜΝΗΣΙΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΟΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΔΕΞΙΕΣ ΠΟΛΙΤΚΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΜΕ 25 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΚΟΙΤΑΧΤΗΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΟΥ Ε ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΟΡΑΜΑ ΜΗΔΕΝ ΚΑΝΑ ΨΗΦΟΥΛΑΚΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΡΟΛΟ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ρε φιλε, αλήθεια τώρα...το λύκειο το έχεις βγάλει? Ήμαρτον! άμα δεν μπορείς να γράψεις αυτά που θέλεις, βάλε κάποιον να στα γράψει! προς θεού δηλαδή! σε πληρώνει το δημόσιο να αναπληρώνεις τη Διοίκηση ενός οργανισμού και εσύ δεν μπορείς να αποτυπώσεις τη σκέψη σου με μια σωστή σύνταξη και κάποια βασικά σημεία στίξης. Πως θες να σε καταλάβουμε τι θες να πεις?

   Διαγραφή
 3. Είσαι περαστικός από το ΕΚΑΒ. Σε λίγο καιρό κανείς δεν θα σε θυμάται… Όπως δεν σε θυμήθηκαν ούτε οι γείτονες σου και οι πατριώτες σου.. Σε όσες εκλογές συμμετείχες απέτυχες παταγωδώς….. Μετά τοποθετήθηκες με μοναδικό κριτήριο την κομματική ταυτότητα…. Το ίδιο και οι τωρινοί σου φίλοι που σε ενημερώνουν σκοπίμως λανθασμένα πολλές φορές..
  Εγώ δεν τοποθετήθηκα πουθενά αν και μπορούσα. Προτίμησα όμως να είμαι στον «πόλεμο».. Ούτε είχα κανένα κομματικό «αξίωμα»….
  Όσο και αν προσπαθείς λοιπόν να με ταυτίσεις με πολιτικές και κόμματα δεν θα το πετύχεις.. Δεν είμαι όμοιος σου. Εσύ υπηρετείς πάντα ένα πολιτικό κόμμα. Από το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ και μετά…ποιος ξέρει;
  Εγώ αντιθέτως δεν υπηρετώ κανένα κόμμα…. Το τι ψηφίζω στις εκλογές είναι δικό μου θέμα και δικαίωμα μου…
  Λοιπόν… ασχολήθηκα πολύ μαζί σου… σου δίνω και αξία…
  Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης … κανένα….
  Όσο για τις συνελεύσεις με 25 άτομα που λες (και σου λένε)… θα σε προσκαλέσω στην επόμενη….. για να μετρήσεις τα άτομα… και να πάρεις μια γεύση!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. μεγαλε εσυ που μιλας ησουν στο ΕΚΑΒ επι εποχές μπρατσου και σισα; αν όχι κανε μοκο αν ησουν κανε συγκρισεις τοτε με το τωρα
   \

   Διαγραφή
  2. Κύριε Αθανασόπουλε μην συγκρίνετε ανόμιες εποχές.Αν και μεγάλο μούτρο ο Μπράτσος και αρχικόπρος οι Εκαβιτες κάτι κέρδιζαν λόγω των διασυνδέσεων που είχε.Τώρα αυτοί που το παίζουν κολλητοί του Υπουργού κάνουν ότι μπορούν να διαλύσουν το εκαβ. Οχι χαβαλέδες απλώς αλλά το παίζουν και έξυπνοι και τα έχουν κάνει που..να όλα.Αν εσύ Μilto υποστηρίζεις αυτά τα Φασισταριά κρίμα για σένα γιατί δείχνεις και ποιός είσαι .Αν όπως κόπτεσαι και σε άλλες δημοσιεύσεις ότι θέλεις την αναβάθμιση της δουλειάς σου έπρεπε να τους είχες πάρει με τις κλωτσιές.

   Διαγραφή
 4. μπροστά ήταν κάποιοι εκλεγμένοι όταν τα έλεγε και μάλιστα ο ένας δεν έκανε κανένα σχόλιο, ενώ ο δεύτερος έκανε μάλιστα σαφή διαχωρισμό της ιδιότητας του, όχι σαν εκλεγμένος στο σωματείο, αλλά σαν πρόσωπο είπε, όταν είπε την άποψή του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Κρίμα να επιτίθεστε στον Αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ που με τόσο κόπο γυρνοβολάει την Ελλάδα για να συμπλρώσει το ψηφοδέλτιο του ΣΦΥΡΙΖΑ για το υπηρεσιακό συμβούλιο.Στα μέρη μας δεν έχει έρθει ακόμα αλλά τον περιμένουν πως και πως τα τσιράκια του να τον υποδεχτούν με την γλώσσα έξω.Είναι το μέλλον του ΕΚΑΒ ο άνθρωπος και βάλτε το στο κεφάλι σας καλά.Δεν κάνει απολύτως τίποτα και πληρώνεται. Αυτό πρέπει να επιδιώκουμε και εμείς οι εκαβίτες. Να μην κάνουμε τίποτα και να παίρνουμε λεφτά. Οπως η ηγεσία μας.Περιμένουμε την επόμενη επόμενη περιοδεία του μην τυχόν έρθει και σε μας για να φέρουμε και τα παιδιά μας να ψυχαγωγηθούν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. όταν εχεις αρ.....ια και γραφεις και υπογραφεις με το ονοματακι σου τοτε θα σου απαντησω ξανα ένα σου λεω από επειγουσα εσυ εχεις μαυρα μεσάνυχτα τελος

   Διαγραφή
 6. AΔΕΡΦΙΑ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ Κ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΙΔΙΩΣ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΘΙΑΣΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ ΤΟΥ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ..... ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!!!!! ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ !!!!!
  ΜΕΤΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΥΡΙΖΕΞΙΤ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ !!!!!!
  ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ Κ ΦΥΓΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΟΥΡΟ........ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΣΤΗ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ !!!!!!!!!!!!!
  Υ.Γ. ΛΑΙΚ ΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞ Κ ΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ !!!!!!!
  ΦΩΤΙΑ Κ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ !!!!!
  #ΦΕΥΓΟΥΝΕ#
  #ΣΥΡΙΖΕΞΙΤ#

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. οργισμένες οι αντιδράσεις μεγαλοσυνδικαλιστών, αλλά με καθυστέρηση μιας δεκαετίας και βάλε, αφού και τότε, όπως και σήμερα, ήταν οι ίδιοι.
  ο τότε πρόεδρός μας, αφού όριζε όποιον ήθελε υποψήφιο, έκανε πολλά τουρ ανά την Ελλάδα, μαζί του, -μην ξοδευτεί κιόλας- δίνοντας αξέχαστες προεκλογικές μάχες με πύρινους λόγους, για τις υπηρεσιακές εκλογές.
  ίσως τότε, οι συμφωνίες να ήταν σε καλό δρόμο μαζί του και σε πλήρη αρμονία.
  ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΤΟΤΕ;
  ΣΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΣΑΣ... ΜΟΥΓΚΑ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. και το όνομα αυτού του προέδρου;
   απλά, ΝΙΚΟΣ...

   Διαγραφή
 8. ΄Δεν θέλω να αναφέρεται σε άσχημα σχόλια το όνομα του Νίκου γιατί συνεργάζεται με την διοίκηση του εκαβ απο το εκεπυ που βρίσκεται.Ο Νίκος είναι υπερκομματικός και μπορεί να κάνει ότι γουστάρει. Λευτεριά στον Νίκο !εσείς τι άλλα ;πως τα βλέπετε στο Εκαβ ; μαύρα χάλια και βάλε,ε ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. σωστά, λευτεριά στον ΝΙΚΟ...εεε ας φύγει, να ελευθερωθεί!!!
  αλλά, ήταν άσπρα ποτέ και τώρα μαύρισαν;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Tα πράγματα είναι στο σωστό δρόμο....φτιάχτηκαν τα ψηφοδέλτια για το υπηρεσιακό (εμπρόθεσμα αυτή τη φορά), περιμένουμε με αγωνία το νέο συνδικαλιστικό νόμο, έχει γίνει copy-paste η πρακτική των προηγούμενων στην άγρα ψηφοφόρων, ο αντί βελτιώθηκε στην ορθογραφία (λίγο το συντακτικό πάσχει αλλά γίνονται ταχύρρυθμα) και συνεχίζουμε να ξεμπερδεύουμε με το παλιό......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. κύριε Κλάρα δεν μας ενδιαφέρει η ορθογραφία του κυρίου γιατί μπορεί να έγραφε με νευρα ή να του έλεγαν πληροφορίες από το τηλέφωνο την ίδια στιγμή οι αρχισυνεργάτες του από τον τρίτο και τον πρώτο όροφο και να τον μπέρδευαν.Θα ήθελα ένα σχόλιο σας επίσης αν ο κύριος αυτός είχε μουστάκι τετράγωνο και μαύρο μαλλί χωρίστρα δεν θα του πήγαινε καλύτερα ο ρόλος που έχει ;

   Διαγραφή
 11. Αν έχει νεύρα να περιμένει να του περάσουν.Αυτά στο γήπεδο και στο καφενείο.Συναγωνίζεται να ξεπεράσει σε μέγεθος αυτά που υποτίθεται πως κοροϊδεύει...
  Στην ερώτησή σου απαντώ πως όχι.
  Επίσης πετυχημένο το ψευδώνυμο αλλά όπως καταλαβαίνεις κρύβονται αυτοί που φοβούνται, αυτοί που ντρέπονται κλπ κλπ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΑΛΙΑΣ Κ ΜΥΡΩΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ !!!!!!!!!!!
  ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΑ Κ ΤΑ ΘΑ ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ !!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews