ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/7/16

Τροποποιήθηκε η απόφαση με την σύνθεση του Υ.Σ. του ΕΚΑΒ-Ορίστηκε τακτικό μέλος υπάλληλος από άλλη δημόσια υπηρεσία!!


Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016
ΕΚΑΒNews

Με απόφαση του υπουργού υγείας κου Ανδρέα Ξανθού τροποποιείται η υπ’ αριθμ. Α1β/Γ.Π.:21485/08-04-2016 απόφαση με θέμα «Συγκρότηση και ορισμός μελών στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ)».

Έτσι μετά τον ορισμό, ως προς τα αναπληρωματικά μέλη, υπαλλήλων από άλλη δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου, δηλαδή εκτός ΕΚΑΒ !!, όπως δίνει την δυνατότητα ο πρόσφατος νόμος 4389/2016, (δείτε εδώ) έχουμε τώρα και τον ορισμό ως τακτικού μέλους του Υ.Σ. έναν υπάλληλο ΠΕ Διοικητικού που υπηρετεί στο Γ.Ν. Αθηνών «ΑΓ. ΣΑΒΒΑΣ»!!

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρότι υπάρχει η δυνατότητα, με τις κατάλληλες ενέργειες εκ μέρους της διοίκησης του ΕΚΑΒ και της πολιτικής ηγεσίας, να οριστεί ως τακτικό μέλος του Υ.Σ. υπάλληλος του ΕΚΑΒ, επιλέχθηκε να οριστεί υπάλληλος από άλλη δημόσια υπηρεσία!!! Με ότι αυτό σημαίνει…

Η σύνθεση του οργάνου με την νέα τροποποίηση διαμορφώνεται ως εξής:

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥ Υ.Σ. ΕΚΑΒ

1. ΚΟΥΤΟΥΦΑΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού, που υπηρετεί στο Γ.Ν. Αθηνών «ΑΓ. ΣΑΒΒΑΣ», με αναπληρωτή του τον ΦΡΑΓΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού, Δ/ντή Οικονομικής Υπηρεσίας της 1ης ΥΠΕ.

2. ΚΑΛΟΥΔΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, υπάλληλος κλάδου ΤΕ Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας, Προϊσταμένη Δ/νσης Νοσηλευτικών Υπηρεσιών της Κεντρικής Υπηρεσίας ΕΚΑΒ, με αναπληρώτρια την ΠΑΙΔΗ ΑΝΝΑ, του κλάδου ΠΕ Πληροφορικής, που υπηρετεί στην 1η Υγειονομική Περιφέρεια.

3. ΑΝΝΑ ΡΟΥΣΣΟΥ, υπάλληλος κλάδου ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, με αναπληρώτρια την ΜΠΟΥΡΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού που υπηρετεί στην 1η Υγειονομική Περιφέρεια.

Πρόεδρος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου ορίζεται η ΚΑΛΟΥΔΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, με αναπληρώτριά της στα καθήκοντα Προέδρου την ΠΑΙΔΗ ΑΝΝΑ.

Κατά τα λοιπά ισχύει η με αριθμ. πρωτ. Α1β/Γ.Π.21485/8-4-2016 (ΩΨ0Λ465ΦΥΟ-ΒΓΜ) Απόφαση.

Οι αιρετοί εκπρόσωποι των εργαζομένων παραμένουν, μέχρι 31/12/2016 οι:

4. ΔΕΒΕΛΟΓΛΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ, υπάλληλος του κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, με αναπληρωτή τον ΧΑΝΔΡΟ ΑΓΓΕΛΟ, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού.

5. ΜΠΑΤΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, υπάλληλος του κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, με αναπληρωτή του τον ΞΕΝΙΚΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΉΛ, υπάλληλο κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων.

Εισηγητής παραμένει ο προϊστάμενος της οικείας Υπηρεσίας αρμόδιος για τα θέματα προσωπικού, με αναπληρωτή αυτόν που νομίμως τον αναπληρώνει στα υπηρεσιακά του καθήκοντα.Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews