ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/7/16

Παραμυθιά: Εκδήλωση από τον Δήμο Σουλίου για τον πρώτο Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή με την συμμετοχή και του ΕΚΑΒ


Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016
ΕΚΑΒNews

Η δημοτική αρχή για την σημερινή εκδήλωση με θέμα τον απινιδωτή
paramythia-online.gr

Παραδόθηκε σήμερα 5 Ιουλίου 2016, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σουλίου ο πρώτος εξωτερικός Απινιδωτής, δωρεά του καταστήματος «ιατρικά και ορθοπεδικά είδη» του κ. Παππά Νικόλαου.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και επίδειξη της λειτουργίας του από ομάδα εκπαιδευτών σεμιναρίων BLS-AED με συμμετοχή του ΕΚΑΒ και του Κέντρου Υγείας Παραμυθιάς.
Η Δήμαρχος αφού ευχαρίστησε τον κ. Παππά για την ευγενική προσφορά του στους κατοίκους του Δήμου Σουλίου ευχήθηκε η πράξη του να βρεί μιμητές και αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα εκπαίδευσης και πιστοποίησης χρήσης απνιδωτή εθελοντών, τονίζοντας την πρόθεση και θέληση της Δημοτικής Αρχής πιστοποίησης των υπαλλήλων του Δήμου με εξειδικευμένα σεμινάρια. Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά τον κ. Παππά Νικόλαο και την ομάδα εκπαιδευτών σεμιναρίων BLS-AED του ΕΚΑΒ και του Κέντρου Υγείας Παραμυθιάς και την Ελληνική Εταιρία Επείγουσας Προνοσοκομειακής φροντίδας.
Ο πρώτος απινιδωτής θα τοποθετηθεί σε εξωτερικό σημείο στο Δημαρχείο στην Παραμυθιά.Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews