ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/7/16

Ελικόπτερα της ΕΛΑΣ θα επιτηρούν τους δρόμους προς Χαλκιδική για τροχονομία και ατυχήματα- Πιλοτικό σχέδιο σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ


Σάββατο, 2 Ιουλίου 2016
ΕΚΑΒNews

Ελικόπτερα της ΕΛΑΣ θα επιτηρούν τους δρόμους προς Χαλκιδική -Για τροχονομία και ατυχήματα
iefimerida.gr

ΑΠΟ ΤΙΣ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ

Τη διάθεση ελικοπτέρων της Αστυνομίας για την τροχονομική επιτήρηση και επέμβαση σε επείγουσες καταστάσεις ατυχημάτων στη Θεσσαλονίκη και ειδικά σε δρόμους που οδηγούν προς τη Χαλκιδική, ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπ. Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

Η διάθεση ελικοπτέρων, όπως τόνισε ο κ. Τόσκας, θα ξεκινήσει από τις 8 Ιουλίου 2016. Πρόκειται για πιλοτικό σχέδιο σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ-υπουργείο Υγείας και θα εφαρμόζεται τα Σαββατοκύριακα κατά την καλοκαιρινή περίοδο, όταν εντοπίζεται ανάγκη αυξημένης επιτήρησης, αλλά και άμεσης επέμβασης- παροχής βοήθειας σε περιπτώσεις τροχαίων ατυχημάτων.

Κατά την ομιλία του ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, έδωσε κατευθύνσεις προς το προσωπικό της ΕΛΑΣ σε ό,τι αφορά την καλύτερη συνεργασία του αστυνομικού προσωπικού με την κοινωνία, τη συστηματικότερη αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος την ασφάλεια των προσφυγικών καταυλισμών, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης κατά τη θερινή περίοδο.

Επίσης έδωσε συγχαρητήρια στο αστυνομικό προσωπικό για την επιχείρηση εκκένωσης των άτυπων καταυλισμών στην Ειδομένη.

Υπογράμμισε ότι η εκκένωση έγινε κατά τρόπο υποδειγματικό και χωρίς την άσκηση βίας, σημειώνοντας ότι απέσπασε ευμενή σχόλια διεθνών οργανισμών, οι οποίοι συνηθίζουν να ασκούν έντονη κριτική. Έδωσε, επίσης, συγχαρητήρια στους αστυνομικούς για τη διαχείριση θεμάτων ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, αναγνωρίζοντας το δύσκολο και απαιτητικό έργο τους.

Συνεχάρη, ακόμα, το προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος για τις επιτυχείς ενέργειες στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στη Χαλκιδική.

Δημοσιεύτηκε 1/7/2016

Πηγή: iefimerida.gr
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews