ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/7/16

Το τροχαίο που έδειξε την γύμνια των Μεγάρων


Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016
ΕΚΑΒNews

ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΓΥΜΝΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ...

Στην έντυπη έκδοση της ΑΙΧΜΗΣ την εβδομάδα που πέρασε, είχαμε αναφερθεί στο ενδεχόμενο απομάκρυνσης της Τροχαίας από τα Μέγαρα. Δυστυχώς ένα τροχαίο ατύχημα που συνέβη τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στην διασταύρωση των οδών Ξενοφώντος και Ηροδότου δείχνει την γύμνια που έχουμε ως πόλη σε όλα τα επίπεδα.
Οι δυο γυναίκες που επέβαιναν στο δίκυκλο ήταν επί 1 και 1/2 ώρα στον δρόμο, αναμένοντας το περιπολικό της Τροχαίας αλλά και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Το περιπολικό ήρθε με καθυστέρηση μιας ώρας από την Ελευσίνα, ενώ το ασθενοφόρο ξεπέρασε την μία ώρα, με αποτέλεσμα οι τραυματίες να παραμένουν αβοήθητες στον δρόμο.
Κλήθηκε και δεύτερο ασθενοφόρο για να παραλάβει και την άλλη κοπέλα όπου και αυτό έκανε 2 ώρες να έρθει στον τόπο του συμβάντος. Καταστάσεις επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ που μας κάνει να αναρωτιόμαστε τι θα είχαν να πουν οι υπεύθυνοι του ΕΚΑΒ, εάν οι τραυματίες που ήταν επί 1 και 1/2 ώρα στον δρόμο, είχαν υποστεί κάποια σοβαρή σωματική βλάβη ή κάποια αιμορραγία!
Λογικό ήταν το ότι ο κόσμος που βρέθηκε στο συμβάν για να βοηθήσει, φώναζε τονίζοντας πως τέτοιες συνθήκες δεν υπάρχουν ούτε σε τριτοκοσμικές χώρες. ΕΛΕΟΣ, ΚΑΤΑΝΤΙΑ και ΓΥΜΝΙΑ σε μια πόλη που πολλοί την θεωρούν ως προάστιο των Αθηνών. Πρέπει τελικά να γίνει κάτι επιτέλους...
Πρέπει οι δημοτική αρχή να αναλάβει τις ευθύνες της και να ασκήσει πιέσεις προς κάθε κατεύθυνση μη τυχόν και σταματήσει η προμελετημένη διοικητική απογύμνωση του δήμου μας γενικότερα... Ξεμείναμε από υπηρεσίες, ΑΠΟΓΥΜΝΩΘΗΚΑΜΕ,
Μην ξεμείνουμε και από τα βασικά που έχουν σχέση με την προστασία της ανθρώπινης ζωής.
Ε Λ Ε Ο Σ !!!
πηγή AIXMH ΜΕΓΑΡΩΝ
Δημοσιεύτηκε 27/6/2016

Πηγή: megaranews.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews