ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/7/16

Εγκαινιάζεται το Σάββατο ο νέος τομέας του ΕΚΑΒ Αποκορώνου – Σφακίων


Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2016
ΕΚΑΒNews

Εγκαινιάζεται, το ερχόμενο Σάββατο, παρουσία του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, και του αντιπροέδρου του ΕΚΑB, Μιλτιάδη Μυλωνά, ο νέος τομέας του ΕΚΑΒ Αποκορώνου – Σφακίων.

Η τελετή των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί στις 6.30 το απόγευμα, στο κτίριο που έχει παραχωρηθεί από τον δήμο Αποκορώνου Χανίων, στη θέση «Καβρός». Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης, επεσήμανε ότι «η δημιουργία νέου τομέα ΕΚΑΒ αποτελεί έργο υψίστης σημασίας, το οποίο συμβάλλει στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στην ευρύτερη περιοχή».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η θετική αυτή εξέλιξη δρομολογήθηκε μέσα από τις κοινές προσπάθειες του ίδιου, καθώς και του δημάρχου Σφακίων Γιάννη Ζερβού.

«Πρόκειται για έναν ανεξάρτητο τομέα που θα καλύψει τις ανάγκες του Βόρειου Οδικού Άξονα, του παραλιακού μετώπου καθώς και της ενδοχώρας» τόνισε ο κ. Κουκιανάκης επισημαίνοντας τη σημαντική συμβολή σε αυτό του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη. Ο τομέας θα στεγαστεί σε κτίριο του πρώην δημαρχείου Γεωργιούπολης και θα λειτουργεί παράλληλα με το Περιφερειακό Ιατρείο της περιοχής.

Ο δήμος Αποκορώνου, εκτός από την κτιριακή υποδομή, ανέλαβε και το κόστος για την υλικοτεχνική υποδομή και εξοπλισμό καθώς και την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων κοινής ωφέλειας (ρεύματος, νερού).Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews