ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/7/16

Χανιά: Παραδόθηκε το ασθενοφόρο στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σφακίων


Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016
ΕΚΑΒNews

Στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σφακίων παραδόθηκε χθες το απόγευμα ασθενοφόρο όχημα ΕΚΑΒ που θα συνδράμει άμεσα και αποτελεσματικά στην ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση ασθενών της επαρχίας Σφακίων.

Το νέο αυτό ασθενοφόρο μαζί με την πρόσφατη λειτουργία του νέου τομέα ΕΚΑΒ Αποκόρωνα-Σφακίων αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες του ιατρείου και θωρακίζουν την παρεχόμενη δημόσια υγεία στο δήμο Σφακίων.

Μάλιστα, την ίδια ώρα και κατά τη διάρκεια της παράδοσης, το ασθενοφόρο ενημερώθηκε να πραγματοποιήσει άμεση διακομιδή ημεδαπής ασθενούς στο νοσοκομείο Χανίων επιβεβαιώνοντας έμπρακτα την αναγκαιότητα ύπαρξής του.

Παρόντες στην παράδοσή του ήταν ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης, ο δήμαρχος Σφακίων Γιάννης Ζερβός, ο πρόεδρος των εργαζομένων ΕΚΑΒ Χανίων Κιοπές Αντώνης, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι των Σφακίων, οι γιατροί του ΠΠΙ ,συνεργάτες του αναπληρωτή υπουργού αλλά και πλήθος κόσμου.


Πηγή: ert.grΔείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews