ΕΙΔΗΣΕΙΣ

31/7/16

Γιατρός και ΕΚΑΒ.. μαζί και στην ποδηλατοδρομία της Μουρτερής!


Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016
ΕΚΑΒNews

Μαζί και στην ποδηλατοδρομία της Μουρτερής!
eviakosmos.gr

Ο Προϊστάμενος του ΕΚΑΒ στην Εύβοια Νίκος Κόκκος σε επιφυλακή… αλλά όχι μόνος του! Με τον «γιατρό της καρδιά μας», όπως τον αποκαλούν στην περιοχή, τον συντοπίτη τους Γενικό γιατρό του Νοσοκομείου Χαλκίδας, Γιώργο Ζέρβα.

Στήριξαν από κοινού την ποδηλατοδρομία που έγινε για πρώτη φορά στην Μουρτερή και μάλιστα στέφθηκε με επιτυχία, αφού πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα ενός νεοσύστατού μεν αλλά δυναμικού συλλόγου, αυτού των «φίλων Παραλίας Μουρτερής  Οκτωνιας» που με τον επίσης δραστήριο Πολιτιστικό Σύλλογο του Οριού κατάφεραν να διοργανώσουν κάτι πολύ δυνατό στη Μουρτερή.

Γιατρός και ΕΚΑΒ πάνε μαζί και ευτυχώς για μας δεν χρειαστήκαμε τη βοήθεια κανενός!! Έτσι μόνο για καλή παρέα όπως κάνουν πάντα ο Νίκος Κόκκος με τον Γιώργο Ζέρβα κύλισε ευχάριστα η μέρα… Και του χρόνου!

Πηγή: eviakosmos.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews