ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/7/16

Επίσκεψη κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής την Βουλευτή Εύη Χριστοφιλοπούλου στο ΕΚΑΒ και συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων


Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016
ΕΚΑΒNews

Αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ, μετά από πρόσκληση του Σωματείου Εργαζομένων προς τους πολιτικούς αρχηγούς, με επικεφαλής την Βουλευτή Εύη Χριστοφιλοπούλου (υπεύθυνη Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ για θέματα υγείας) και τους Δημήτρη Καρύδη (Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και αρμόδιος του Τομέα Υγείας), Σωτήρη Ζώτο (Αναπληρωτής υπεύθυνος στον Τομέα Υγείας) και Χρήστο Τσάμη (Μέλος του Τομέα Υγείας), επισκέφθηκε το ΕΚΑΒ και συναντήθηκαν με τα μέλη του δ.σ. του «Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ» στο γραφείο του σωματείου.

Η συνάντηση κράτησε μιάμιση ώρα και στην συνέχεια η αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του δ.σ. του ΕΚΑΒ κο Κων/νο Καρακατσιανόπουλο για την λειτουργία του ΕΚΑΒ.
Ο πρόεδρος του δ.σ. του ΕΚΑΒ κος Κων/νος Καρακατσιανόπουλος με την αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚΑκολουθεί η ανακοίνωση του «Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ»

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ
Αθήνα 21-07-2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: Επίσκεψη κλιμακίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, με επικεφαλή την κα Εύη Χριστοφιλοπούλου  στο ΕΚΑΒ.

Μετά την επιστολή του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Αθηνών προς τους αρχηγούς των Πολιτικών Κομμάτων για να επισκεφθούν το ΕΚΑΒ και να ενημερωθούν από κοντά για τα προβλήματα του Οργανισμού και των εργαζομένων του, σήμερα  Πέμπτη 21-07-2016, επισκέφτηκε και συναντήθηκε με το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ  με επικεφαλής την βουλευτή  Εύη Χριστοφιλοπούλου (υπεύθυνη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας σε θέματα υγείας). Η συνάντηση  ήταν να πραγματοποιηθεί με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κα Φώφη Γεννηματά, η οποία λόγω ξαφνικής ασθένειας δεν μπόρεσε να είναι παρούσα και έτσι η σημερινή συνάντηση ήταν μια ενδιάμεση επαφή μέχρι να ξαναγίνει νέα, τέλος του καλοκαιριού παρουσία και της κας Γεννηματά.

Στην συνάντηση τέθηκαν από το Προεδρείο του Σωματείου, όλα τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΕΚΑΒ τόσο σήμερα, όσο και διαχρονικά και κυρίως το θέμα του παλιού στόλου των ασθενοφόρων και των ακινητοποιημένων ασθενοφόρων, όσο και της ελλιπούς χρηματοδότησης του Οργανισμού. Έγινε επίσης ενημέρωση για το θέμα της στελέχωσης των ασθενοφόρων με οδηγούς δήμων και Πυροσβεστικής, για τον διαγωνισμό των ασθενοφόρων που ακυρώθηκε, την αναβάθμιση της ειδικότητάς μας σε ανώτερη εκπαιδευτική βαθμίδα, το θέμα των αεροδιακομιδών  του ΕΚΑΒ, την καθαριότητα και την απολύμανση ασθενοφόρων και την ανάγκη να γίνει για το ΕΚΑΒ Υγειονομικός χάρτης και νέος σχεδιασμός ως προς την λειτουργία και την ανάπτυξη του.

Η κα Χριστοφιλοπούλου, η οποία γνώριζε αρκετά πράγματα για το ΕΚΑΒ και αφού διαπίστωσε κατά την διάρκεια της ενημέρωσης το δίκαιο των αιτημάτων μας, δεσμεύτηκε τόσο για την ανάδειξη τους όσο και την επίλυση τους, μέσω πρωτοβουλιών (προτεινόμενες νομοθετικές ρυθμίσεις, κοινοβουλευτικός έλεγχος) που θα γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα.
                                       
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Μαθιόπουλος Γεώργιος Μπαρκονίκος Χρήστος


Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Γιώργος Μαθιόπουλος δείχνει το πίνακα στον οποίο υπήρχαν φωτογραφίες που απεικόνιζαν ιστορικές στιγμές του ΕΚΑΒ και «κατέβηκαν» με απόφαση του αντιπροέδρου δ.σ. του ΕΚΑΒ κου Μ. Μυλωνά στις 11/5/2016.
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews