ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/7/16

Με κλούβα η μεταφορά τραυματία στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού λόγω έλλειψης ασθενοφόρου, Βίντεο


Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016
ΕΚΑΒNews

Ατύχημα στον Αλμυρό - Με κλούβα η μεταφορά του τραυματία στο Κέντρο Υγείας (βίντεο&φωτο)

Ατύχημα έλαβε χώρα το απόγευμα της Τρίτης 19 Ιουλίου στην οδό Βασ. Παύλου στον Αλμυρό.

Το ατύχημα συνέβη όταν η οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου παραβίασε το STOP και συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα επί της Βασ. Παύλου.

Από τη σύγκρουση η μοτοσυκλέτα έφυγε από το δρόμο κι ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα τη σφοδρή πτώση του αναβάτη. Ευτυχώς, ο αναβάτης φορούσε κράνος.

Στη συνέχεια κάλεσαν στο Κέντρο Υγείας για να έρθει ασθενοφόρο αλλά δεν υπάρχει απογευματινή βάρδια στο ασθενοφόρο του Κ.Υ.. Με τον τραυματία να κείτεται στο πεζοδρόμιο για αρκετή ώρα, περιπολικό της αστυνομίας έφερε τη γιατρό από το Κ.Υ. στο σημείο του ατυχήματος.    

Καθώς το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθυστερούσε, επιστρατεύτηκαν οι πολίτες. Εργαζόμενος σε διπλανό συνεργείο πήγε στο Κέντρο Υγείας και έφερε φορείο. Στη συνέχεια, τοποθέτησαν τον τραυματία στο φορείο και με ιδιωτικό όχημα-κλούβα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας για να διακομισθεί αργότερα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου.

Ευτυχώς, ο αναβάτης φορούσε κράνος και δεν τραυματίστηκε στο κεφάλι ενώ παρέμεινε στο πεζοδρόμιο που έκαιγε από τον ήλιο για περισσότερο από μισή ώρα.

Τέλος, κάποιοι κοιτούσαν με απορία το ασθενοφόρο που βρίσκεται για καιρό πάνω στο πεζοδρόμιο, ακριβώς στο σημείο που έγινε το ατύχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν ανεξόφλητες οφειλές προς το συνεργείο και το ασθενοφόρο παραμένει εκεί για χρόνια να σκουριάζει....

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ατύχημα στον Αλμυρό - Με κλούβα η μεταφορά του τραυματία στο Κέντρο Υγείας
Almyrosinfo.gr

Βίντεο

Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουλ 2016

Πηγή: almyrosinfo.gr
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews