ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/7/16

Περιπέτεια η διακομιδή τραυματία στα Καλάβρυτα


Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016
ΕΚΑΒNews

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Τραυματισμός συμπολίτη μας - Ολόκληρη περιπέτεια η διακομιδή του
kalavrytanews.com

Νέο συμβάν με τραυματισμό συμπολίτη μας συνέβη στα Καλάβρυτα σήμερα το απόγευμα με την διακομιδή του να φαντάζει Οδύσσεια.

Συγκεκριμένα, σήμερα το απόγευμα τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά στο πόδι ο συμπατριώτης μας Γ.Τ. Το μοναδικό ασθενοφόρο που έτυχε σήμερα να έχει βάρδια (δεν έχει κάθε μέρα λόγω της γνωστής έλλειψης προσωπικού) ήταν στη Πάο για να παραλάβει ασθενή και να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Τρίπολης. Έτσι άλλος τρόπος διακομιδής δεν υπήρχε απο το να κλιθεί Ασθενοφόρο από το Αίγιο και να φτάσει στα Καλάβρυτα μέσω Φτέρης (κλειστός λόγο έργων η Πούντας-Καλαβρύτων).

Για την περίθαλψη του τραυματία βοήθησε το προσωπικό του Νοσοκομείου ακόμα και αυτών που δεν είχαν αυτήν τη ώρα υπηρεσία. Βοήθησε επίσης και η Πυροσβεστική υπηρεσία με τον ξύλινο νάρθηκα που διέθετε.

Ο Τραυματίας μετά από πάρα πολύ ώρα επιβιβάσθηκε στο Ασθενοφόρο για το Νοσοκομείο Αιγίου.

Ευτυχώς απεφεύχθησαν τα χειρότερα αλλά για άλλη μια φορά φαίνεται ότι κάποιοι δεν υπολογίζουν ανθρώπινες ζωές και δεν φροντίζουν να δοθεί επιτέλους λύσει στα προβλήματα των διακομιδών και στις ελλείψεις του Νοσοκομείου. Ευτυχώς που το προσωπικό του Νοσοκομείου άλλα και οι άντρες της Π.Υ. στα Καλάβρυτα δεν λειτουργούν με ωράρια και φροντίζουν τους πάντες, πάντα και παντού.Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews