ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/7/16

Εκπρόσωποι του ΕΚΑΒ στην Πάρο για το θέμα των ασθενοφόρων


Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016
ΕΚΑΒNews

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 13-7-2016 έγινε ενημέρωση από τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Κων/νο Καρακατσιανόπουλο για την στελέχωση του ΕΚΑΒ Πάρου και τη μεταφορή ή μη του ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Πάρου, παρουσία του Βουλευτή Κυκλάδων κ. Νικολάου Συρμαλένιου, του Επάρχου Πάρου κ. Κων/νου Μπιζά, της Δ/ντριας ΕΚΑΒ Αιγαίου κ. Χαρίκλειας Κωτούλα, της Επιστημονικής Δ/ντριας του Κέντρου Υγείας Πάρου κ. Ελισάβετ Κοκελίδου, του Διευθυντή Ακτινοδιαγνώστη κ. Βασιλείου Παναρίτη, της Υπεύθυνης ΕΚΑΒ Πάρου κ. Νικολέττας Μαλαματένιου, του Υπεύθυνου Γραμματείας του Κέντρου Υγείας κ. Βασιλείου Γαβαλά, εκπροσώπων συλλόγων και πολιτών, ακολούθησε διαλογική συζήτηση επί του θέματος και τοποθετήσεις. Επίσης τέθηκε το θέμα της υποστελέχωσης του Κέντρου Υγείας Πάρου.


Ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ μετά από πρόταση του Δημάρχου, δεσμεύτηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και στο Δήμαρχο σε κατ’ ιδίαν συνάντηση, ότι παίρνοντας το ένα ασθενοφόρο, με την καινούρια προμήθεια μικρών ευέλικτων εξοπλισμένων ασθενοφόρων που θα πραγματοποιηθεί, θα στείλει ένα εξ αυτών στην Πάρο, το οποίο θα μπορεί να κινείται και εντός των οικισμών, έτσι ώστε η Πάρος να έχει δύο ολοκαίνουρια εξοπλισμένα ασθενοφόρα και θα καλύψει με προσωπικό όλες τις βάρδιες του ΕΚΑΒ για 24ωρη λειτουργία καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Πηγή: koinignomi.gr


Δείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews