ΕΙΔΗΣΕΙΣ

31/7/16

Στην Βουλή η επιστολή του δημάρχου για την διάθεση δύο πληρωμάτων ασθενοφόρων από το Κ.Υ. Νεμέας


Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016
ΕΚΑΒNews

Ο Βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας κατέθεσε επιστολή του δημάρχου Νεμέας σχετικά με την διάθεση στον τομέα ΕΚΑΒ Αργολίδας δύο υπαλλήλων του κλάδου ΔΕ πληρωμάτων ασθενοφόρου, που η οργανική τους θέση είναι στο ΠΕΔΥ-Κ.Υ. Νεμέας.

Με την εν λόγω ενέργεια αποδυναμώνονται οι υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας που παρέχει τόσο το Κ.Υ. Νεμέας το οποίο ανήκει στον νομό Κορινθίας όσο και το ΕΚΑΒ Κορινθίας.

Αναφορά
Θέμα: εκφράζει την αντίθεσή του σχετικά με την απόφαση περί διάθεσης στον τομέα του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) Αργολίδας δυο υπαλλήλων του κλάδου πληρωμάτων Ασθενοφόρου, των οποίων η οργανική θέση είναι στο Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας (ΠΕΔΥ) / Κέντρου Υγείας Νεμέας, επισημαίνοντας ότι μια τέτοια ενέργεια θα αποδυνάμωνε περαιτέρω το προαναφερθέν Κέντρο Υγείας με αποτέλεσμα τη διακύβευση της υγείας των πολιτών.
Κόμμα: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Ημερομηνία: 29/07/2016
Καταθέτοντες: Δήμας Χρίστος
Υπουργεία: ΥγείαςΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews