ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/7/16

Ένα βίντεο για τη δωρεά οργάνων που αξίζει να δούμε όλοι μαζί-Σκύλος τρέχει πίσω πό το ασθενοφόρο που μεταφέρει τον ιδιοκτήτη του, Βίντεο


Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016
ΕΚΑΒNews

ΣΚΥΛΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ. ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!
frappetime.gr

Κάθε ιδιοκτήτης σκύλων μπορεί να μιλήσει για το δέσιμο που υπάρχει ανάμεσα τους, είναι οι προστάτες τους, η συντροφιά τους, και κάποιες φορές η οικογένεια τους. Είναι εκεί στα καλά και στα κακά, και είναι απίστευτα πιστοί στους ανθρώπους. Ο Οργανισμός Δωρεάς Οργάνων Αργεντινή, PSA δημιούργησε το παρακάτω βίντεο, όπου βλέπουμε την όμορφη ιστορία ενός ηλικιωμένου άνδρα  και του σκύλου του, μια φιλία χρόνων.

Ώσπου κάποια στιγμή ο ηλικιωμένος παθαίνει εγκεφαλικό, και ο τετράποδος φίλος του τρέχει πίσω από το ασθενοφόρο μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο και περιμένει στην είσοδο του νοσοκομείου για μέρες. Ο ιδιοκτήτης του δεν εμφανίστηκε ποτέ, αλλά στην θέση του έγινε ένα θαύμα… Κάθε χρονιά, δεκάδες χιλιάδες ζωές σώζονται μέσω της δωρεάς οργάνων.

Για την ακρίβεια, το 2014, χάρη στους δωρητές οργάνων κατέστησαν δυνατές πάνω από 28.000 μεταμοσχεύσεις, σύμφωνα με το  Υπουργείο Υγεία & Κοινωνικών Υπηρεσιών της Αμερικής. Επιπλέον ένα εκατομμύριο άνθρωποι υποβλήθηκαν σε άλλες μεταμοσχεύσεις ιστών οι οποίες  τους βοήθησαν να ανακάμψουν από τραυματισμούς, κακώσεις οστών, βλάβες του νωτιαίου μυελού, εγκαύματα, απώλειες ακοής και όρασης.

Η γυναίκα στο τέλος του βίντεο είναι ζωντανή χάρη στη γενναιοδωρία ενός δωρητή οργάνων, και αυτή η ιστορία τελικά έχει ένα όμορφο τέλος. Παρακαλούμε κοινοποιήστε το βίντεο ώστε να διαδοθεί αυτή η σπουδαία πράξη που μπορεί να σώσει ζωές.

Βίντεο


Πηγή: frappetime.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews