ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/8/16

Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΕΚΑΒ Μ.Μυλωνάς: «Ξέρετε πόσα χρόνια κυνηγάνε ποντίκια εκεί οι εργαζόμενοι; 10 -15 χρόνια», Βίντεο με κωμικοτραγικές δηλώσεις!!


Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016
ΕΚΑΒNews

Ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ θεωρεί υποκρισία ότι: «Αφού έφυγε η διοίκηση από την πόλη της Κοζάνης τότε ξαφνικά, μετά από τρεις ημέρες, παρουσιάζεται ένας ποντικός!! στον χώρο του Νοσοκομείου ΜΑΜΑΤΣΕΙΟΥ που στεγάζεται το ΕΚΑΒ»

Απίστευτη κωμικοτραγική δήλωση στο Kozan.gr: «Οι κύριοι που ενημερώνουν πρώτα τα κανάλια και όχι εμένα, να πάνε να πληρωθούν από τα κανάλια την 1η του μηνός!!»


Δηλώσεις του αντιπρόεδρου δ.σ. του ΕΚΑΒ κου Μιλτιάδη Μυλωνά (περιέχονται στο βίντεο που ακολουθεί)

«Τα εγκαίνια έγιναν τον Ιούνιο (έγιναν τον Μάιο!), μεσολάβησε ένας μήνας ο Αύγουστος!! (δύο μήνες μεσολάβησαν μέχρι τον Αύγουστο!) το κτίριο είναι έτοιμο αλλά υπάρχει πρόβλημα με την Πολεοδομία που σε συνδυασμό με μια γραφειοκρατική κατάσταση που επικρατεί εδώ και χρόνια στην χώρα μας δημιουργείται η καθυστέρηση.
Επίσης το κτίριο είναι έτοιμο.. θέλει απλώς την εγκατάσταση των τηλεπικοινωνιών καθώς επίσης και την εγκατάσταση του εξοπλισμού για να μπορέσουν οι εργαζόμενοι να κάνουν άνετα την δουλειά τους!!!»

ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ κο ΜΥΛΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΕΙΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ !!

Συνεχίζει:
«Ξέρεται πόσα χρόνια κυνηγάνε ποντίκια εκεί οι εργαζόμενοι.. 10-15 χρόνια..
Δεν έχω αντίρρηση ότι υπήρχαν ποντίκια αλλά η δημοσιοποίηση του φαινομένου!
Εμείς φτιάξαμε κτίριο!! Τι είχαν φτιάξει οι προηγούμενοι  για να αντιμετωπίσουμε τα ποντίκια των εργαζομένων;
Γιατί τώρα ένα σωματείο-υποτιθέμενοι εκπρόσωποι των εργαζομένων κορυφώνουν το θέμα ένα μήνα πριν μπούμε στο νέο κτίριο;
Γιατί το σωματείο έκανε «μούγκα» τόσα χρόνια;
Γιατί πρέπει να υπενθυμίζουμε την σημερινή μιζέρια;
Ποιόν ενημέρωσε το κανάλι και μπήκε μέσα στο ΕΚΑΒ; (Το οποίο ΕΚΑΒ στεγάζεται στο υπόγειο χώρο του ΜΑΜΑΤΣΕΙΟΥ Νοσοκομείου!!)
Δεν με ενημέρωσαν εμένα ως υπεύθυνο του ΕΚΑΒ!!»

Σημειώνεται ότι το νέο κτίριο του ΕΚΑΒ αν και εγκαινιάστηκε στις 27 Μαΐου 2016 δεν έχει γίνει ακόμη η μετεγκατάσταση του ΕΚΑΒ Κοζάνης. Στεγάζεται ακόμη σε ημιυπόγειο χώρο του Νοσοκομείου ΜΑΜΑΤΣΕΙΟΥ.


Ακολουθεί το Βίντεο του Kozan.gr με τις δηλώσεις:

ΔΗΛΩΣΗ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΜΥΛΩΝΑ ΓΙΑ ΕΚΑΒ ΚΟΖΑΝΗΣ


Δημοσιεύτηκε στις 30 Αυγ 2016
Vaggelis Christodoulos

Ο Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ Μιλτιάδης Μυλωνάς, με αφορμή τη σημερινή αποκάλυψη του Kozan.gr με τα ποντίκια: “Ξέρετε πόσα χρόνια κυνηγάνε ποντίκια εκεί οι εργαζόμενοι; 10 -15 χρόνια” (Bίντεο)

“Φεύγει η διοίκηση του ΕΚΑΒ από την πόλη, τότε, ξαφνικά, παρουσιάζεται ένας ποντικός. Ξέρετε πόσα χρόνια κυνηγάνε ποντίκια εκεί οι εργαζόμενοι; 10 -15 χρόνια. Τώρα ξαφνικά, σήμερα, τον ποντικό που κυνήγησαν, κατέστρεψε έγγραφα καλώδια. Δε μπορώ να καταλάβω έγινε εισβολή ποντικιών για να καταστρέψουν το ΕΚΑΒ Κοζάνης;;;”.

Αυτά ανέφερε, αρκετά ενοχλημένος, μιλώντας στην τηλεόραση του FLASH, κάνοντας λόγο για υποτιθέμενους εκπροσώπους των εργαζομένων,  θέτοντας παράλληλα το ερώτημα, τι κερδίζουν αυτοί που προχώρησαν στην καταγγελία, με τη δημοσιοποίηση μιας κατάστασης που δεν είναι σημερινό φαινόμενο. 

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που προκαλεί εντύπωση κι αποτελεί κρίση του kozan.gr, είναι η ευκολία, με την οποία, ο Αντιπρόεδρος παραδέχεται ότι πρόκειται για ένα χρόνιο πρόβλημα, για το οποίο όμως ούτε ο ίδιος, ούτε η ίδια, η σημερινή διοίκηση του ΕΚΑΒ έχει καταφέρει να βρει λύση, ενώ η παράδοση του νέου κτηρίου, αν και είναι έτοιμο, καθυστερεί.

Επιπροσθέτως, ο Αντιπρόεδρος, φανερά ενοχλημένος, από τη δημοσιοποίηση του θέματος, δεν παρατήρησε, ότι οι εργαζόμενοι αναφέρθηκαν με σαφήνεια ότι αυτό που συνέβη χθες δεν έγινε πρώτη φορά.

Tέλος εντύπωση προκάλεσε η αναφορά του, ότι: “Ενημερώθηκα εγώ για το γεγονός, ως αρμόδιος, ο διευθυντής, μετά η διοίκηση ή ενημερώθηκε πρώτα το κανάλι;;;; Οι κύριοι που ενημερώνουν πρώτα τα κανάλια, να πάνε να πληρωθούν από τα κανάλια την 1η του μηνός”. Ακούστε όλη τη συνέντευξη:

Πηγή: kozan.gr


Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews