ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/8/16

ΠΟΕΔΗΝ: 4ωρη Στάση Εργασίας στις 9/9/2016 για τα Σωματεία μέλη της Θεσσαλονίκης
Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016
ΕΚΑΒNews

4ωρη Στάση Εργασίας στις 9/9/2016 για τα Σωματεία μέλη της ΘεσσαλονίκηςΣυνάδελφοι,

Προκηρύσσουμε 4ωρη Στάση Εργασίας 7πμ – 11πμ την Παρασκευή 9/9/2016 για τα Σωματεία Μέλη της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι να συμμετάσχουν στο Καραβάνι της Υγείας που θα εκκινήσει στις 7πμ από το ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και θα διέλθει από τα Νοσοκομεία Θεαγένειο, ΑΧΕΠΑ, Γεννηματά, Αγ.Δημήτριος και θα καταλήξει στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

Για τα Σωματεία Μέλη των κοντινών Νομών, καλύπτουμε όποια μορφή δράσης επιλέξουν τα Διοικητικά Συμβούλια ή οι Γενικές Συνελεύσεις τους.

Καλούνται τα Σωματεία Μέλη της Θεσσαλονίκης και των κοντινών Νομών σε συμμετοχή με ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ των εργαζομένων μελών τους, στο κοντινότερο από τα Νοσοκομεία που θα διέλθει το Καραβάνι.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Πηγή: poedhn.gr
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews