ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/8/16

Αεροδιακομιδή 48χρονου με έμφραγμα του μυοκαρδίου από το Άγιο Όρος


Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016
ΕΚΑΒNews

Αεροδιακομιδή 48χρονου με έμφραγμα του μυοκαρδίου
praktoreio-macedonia.gr

Αεροδιακομιδή ενός 48χρονου άνδρα ο οποίος είχε υποστεί έμφραγμα του μυοκαρδίου, πραγματοποιήθηκε χθες νωρίς το απόγευμα, με το ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος, από τις Καρυές του Αγίου Όρους στη Θεσσαλονίκη.

Ο άνδρας ο οποίος έκανε επίσκεψη στο Άγιον Όρος με φίλο του, υπέστη έμφραγμα και μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. στις Καρυές.

“Αρχικά είχε οργανωθεί η μεταφορά του με πλωτό μέσο, ωστόσο κρίναμε ότι η κατάστασή του ήταν κρίσιμη. Για έναν τόσο νέο άνθρωπο με έμφραγμα, δεν ρισκάρεις, δεν χάνεις χρόνο” ανέφερε στο www.praktoreio-macedonia.gr η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Κεντρικής Μακεδονίας Χρυσή Ματσικούδη.

Ο 48χρονος άνδρας, ρουμανικής καταγωγής, διεκομίσθη στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης

Το διασωστικό ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος έχει παραχωρηθεί στο ΕΚΑΒ και πραγματοποιεί αεροδιακομιδές κάθε Παρασκευή , Σάββατο και Κυριακή, για όλη την καλοκαιρινή περίοδο, προκειμένου να αντιμετωπίζονται άμεσα βαριά τραυματίες και ασθενείς αλλά συγχρόνως να αποδεσμεύονται ασθενοφόρα από μακρινές διακομιδές και να απεγκλωβίζονται από οδικά δίκτυα με αυξημένη κίνηση.

Ε.Μπιμπίκου

Δημοσιεύτηκε 6/8/2016

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews