ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/8/16

Πρέβεζα: Επίδειξη Πρώτων Βοηθειών από διασώστες του ΕΚΑΒ στο 5ο τουρνουά 3on3, Βίντεο


Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2016
ΕΚΑΒNews

Οι διασώστες/εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ Πρέβεζας, Βασιλείου Βασιλική, Γιώργα Λαμπρινή, Τάκη Αικατερίνη και ο Σκούρας Νίκος από το ΕΚΑΒ Ιωαννίνων (αντιπρόεδρος του «Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας») βρέθηκαν εθελοντικά στα γήπεδα μπάσκετ και έδειξαν με απλό και κατανοητό τρόπο τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουμε σε περίπτωση καρδιακής ανακοπής.


Επίδειξη Πρώτων Βοηθειών από διασώστες του ΕΚΑΒ στο 5ο τουρνουά 3on3
atpreveza.gr

Μία ζωντανή επίδειξη μπροστά  στους εκατοντάδες φιλάθλους και αθλητές που βρέθηκαν στα γήπεδα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν σε περιπτώσεις καρδιακής ανακοπής, πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης διασώστες από το τοπικό παράρτημα του Ε.Κ.Α.Β.

Μετά από πρόσκληση των διοργανωτών του 5ου 3on3 basketball tournament Σ.Κ. Νικόπολη, τέσσερις διασώστες του ΕΚΑΒ βρέθηκαν στα γήπεδα μπάσκετ και έδειξαν με απλό και κατανοητό τρόπο τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουμε σε περίπτωση καρδιακής ανακοπής.


Το κοινό που βρέθηκε στις εξέδρες είδε με απόλυτη προσοχή την επίδειξη της Καρδιοναπνευστικής Αναζωογόνησης και τους διασώστες που παρείχαν πολύτιμες συμβουλές θέλοντας να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν το κοινό.

Βίντεο

Δημοσιεύτηκε στις 4 Αυγ 2016

Πηγή: atpreveza.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews