ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/8/16

Οκτώ ασθενοφόρα της 5ης ΥΠΕ περνάνε από την ακινησία στο ΕΚΑΒ.

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016
ΕΚΑΒNews

Ξεπεράστηκαν οι γραφειοκρατικές αγκυλώσεις που κρατούσαν καθηλωμένα 8 ασθενοφόρα στην Θεσσαλία και η συνεργασία 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας και Διοίκησης ΕΚΑΒ έγινε πράξη.

Στόχος όπως δήλωσε στα εγκαίνια του τμήματος ΕΚΑΒ στο Μουζακι , ο αντιπρόεδρος Μίλτος Μυλωνάς να χαρτογραφηθεί οι περιοχή ώστε και με την σημερινή καταγραφή και συνεργασία  του περιφερειακού  διευθυντή της 5ης Υγειονομικής περιφέρειας Νέστωρα Αντωνίου να γίνουν χρήσιμα τα ακίνητα  ασθενοφόρα  και να περάσουν στην ενεργό δράση και στην υπηρεσία του πολίτη.

Έτσι από σήμερα 8 ασθενοφόρα της 5ης ΥΠΕ περνάνε στο ΕΚΑΒ ενώ δυο από αυτά έρχονται να ενισχύσουν το τμήμα ΕΚΑΒ Καρδίτσας.


Στο πλαίσιο ανασυγκρότησης του ΕΚΑΒ ανακοινώθηκε και η δημιουργία νέων τμημάτων ΕΚΑΒ στα Φάρσαλα και την Αγιά, ώστε στα μέσα Σεπτεμβρίου ο υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης συνοδευόμενος και με κυβερνητικούς παράγοντες να εγκαινιάσει στον Παλαμά το τμήμα ΕΚΑΒ, και να υπάρχουν ήδη στην υπηρεσία του ΕΚΑΒ τα 8 αυτά ασθενοφόρα


Για το  ΕΚΑΒNews : Χουλιάρας Βασίλειος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews