ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/8/16

Ιδιώτης έδωσε λύση στο πρόβλημα του ΕΚΑΒ Αγρινίου με την αγορά ανταλλακτικών αξίας 650 ευρώ!


Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2016
ΕΚΑΒNews

Συνέντευξη ο πρόεδρος του «Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Αιτωλοακαρνανίας» Κωνσταντίνος Κοφτέρης στο agrinioreport

Το σωματείο ευχαριστεί τον ιδιώτη κο Μποβολή Νίκο που διατηρεί κατάστημα ετοίμων ενδυμάτων επί της Μπουκογιάννη 1 στο Αγρίνιο, για την προσφορά του ποσού για την αγορά ανταλλακτικών


Αγρίνιο: Ιδιώτης έδωσε λύση στο πρόβλημα του ΕΚΑΒ 
Agrinioreport

Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Αγρινίου κ. Κώστας Κοφτέρης μίλησε στο agrinioreport.com ευχαριστώντας τον ιδιώτη κ. Νίκο Μποβολή για τα χρήματα που δόθηκαν σήμερα το μεσημέρι – Τα 650€ δίνουν λύση σε δυο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ Αγρινίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του agrinioreport.com (το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ) πριν από λίγες ημέρες, το ΕΚΑΒ αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα ως προς την επάνδρωση των ασθενοφόρων του.

Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Αγρινίου κ. Κοφτέρης είχε καταφύγει στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να ζητήσει οικονομική βοήθεια (ύψους 650€) για να φτιαχτούν δυο ασθενοφόρα το οποία είχαν υποστεί βλάβες. Εκεί, η πλειοψηφία από τους δημοτικούς συμβούλους ψήφισαν θετικά για το θέμα, με έναν από αυτούς να ψηφίζει αρνητικά και να παραπέμπει τον κ. Κοφτέρη να βρει λύση απευθυνόμενος στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Παρά την κατά πλειοψηφία απόφαση επί του θέματος, το ΕΚΑΒ δεν βρήκε την επιθυμητή λύση στο έκτακτο και σοβαρό πρόβλημά του .

Τελικά σήμερα, και μάλιστα πριν από λίγη ώρα, ο κ. Μποβολής Νίκος που διατηρεί κατάστημα ετοίμων ενδυμάτων επί της Μπουκογιάννη 1 στο Αγρίνιο, πήρε την πρωτοβουλία και προσέφερε για πρώτη φορά (ιδιώτης) τα έξοδα προκειμένου να αγοραστούν τα ανταλλακτικά για να επιδιορθωθούν τα ασθενοφόρα.

Όπως ανέφερε στο agrinioreport.com ο κ. Κοφτέρης, το ΕΚΑΒ Αγρινίου ευχαριστεί ιδιαίτερα τον κ. Μποβολή για την προσφορά του και πρόσθεσε:

«Τα ανταλλακτικά αυτά θα επανδρώσουν το ΕΚΑΒ με δυο ασθενοφόρα καθώς μέσα στον Ιούλιο είχαμε μείνει με ένα ασθενοφόρο και άλλο ένα δανεικό από την Αμφιλοχία. Ήδη η διαδικασία για την επιδιόρθωση του ενός ασθενοφόρου έχει ξεκινήσει και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα φτιαχτεί και το δεύτερο ενώ υπάρχει μια πιθανότητα να φτιαχτεί και ένα τρίτο που βρίσκεται κι αυτό στο γκαράζ έχοντας βλάβες. Το Σωματείο Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Αγρινίου ευχαριστεί θερμά τον κ. Νίκο Μποβολή που αγόρασε τα ανταλλακτικά και μας τα παραχώρησε βοηθώντας σημαντικά το έργο του ΕΚΑΒ».

Περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του ΕΚΑΒ.

Εμείς ως πολίτες χαιρόμαστε ιδιαίτερα που γίνονται τέτοιες κινήσεις έστω και από ιδιώτες αν και η επάνδρωση του συστήματος Υγείας εν γένει θα έπρεπε να είναι πρώτα θέμα της εκάστοτε Κυβέρνησης μέσω του Υπουργείου Υγείας και των αρμόδιων φορέων. Ένα μεγάλο «μπράβο» λοιπόν στην αξιόλογη αυτή πρωτοβουλία του Αγρινιώτη ιδιώτη.

Ευχόμαστε από τη μια να υπάρχουν κι άλλοι που να μιμηθούν αυτή την πρωτοβουλία με ανάλογες πράξεις στο μέλλον αλλά από την άλλη όμως, ευχόμαστε οι πράξεις αυτές  να γίνονται και τα έξοδα να καλύπτονται από εκεί που οφείλεται να καλύπτονται…..!!!!

Ο πρόεδρος του «Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Αιτωλοακαρνανίας» 
Κωνσταντίνος Κοφτέρης


Δείτε στο ΕΚΑΒNews


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

2 σχόλια :

  1. καθαρό σαμποτάζ προς την Διοίκηση.σκόπιμα γίνονται όλα αυτά εναντίον της προσπάθειας που γίνεται από το Υπουργείο και το εκαβ για την σωστή λειτουργία πανελλάδικά. μήπως κύριοι συνδικαλιστές θέλετε και καινούργια ασθενοφόρα ;γιατί εσείς θα μας πείτε οτι τα φίατ σας φαίνονται παλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καθαρό σαμποτάζ προς την Διοίκηση.σκόπιμα γίνονται όλα αυτά εναντίον της προσπάθειας που γίνεται από το Υπουργείο και το εκαβ για την σωστή λειτουργία πανελλάδικά. μήπως κύριοι συνδικαλιστές θέλετε και καινούργια ασθενοφόρα ;γιατί εσείς θα μας πείτε οτι τα φίατ σας φαίνονται παλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews