ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/8/16

74χρονη έχασε τη ζωή της στη παραλία Μαραθιά - Με καθυστέρηση το ασθενοφόρο


Κυριακή, 21 Αυγούστου 2016
ΕΚΑΒNews

Μεγάλη καθυστέρηση  υπήρξε στην άφιξη του ασθενοφόρου λόγω ότι το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Ναυπάκτου είχε πάει σε άλλο περιστατικό.

Χωρίς να έχει τις αισθήσεις της ανασύρθηκε 74χρονη στη παραλία του  Μαραθιά Φωκίδας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr  η άτυχη γυναίκα  με τις πρώτες βοήθειες από λουώμενους επανήλθε όμως τελικά δεν κατάφερε να  μείνει ζωντανή. Να σημειωθεί υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση στην άφιξη ασθενοφόρου διότι δεν υπήρχε διαθέσιμο στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου με αποτέλεσμα να σταλεί από την Πάτρα.

Χάθηκε πολύτιμος χρόνος γιατί η πολιτεία είναι ανύπαρκτη και αφήνει μια τεράστια  περιοχή να υποστηρίζεται από το Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου χωρίς να το έχει επανδρώσει με περισσότερο προσωπικό και οχήματα. Η 74χρονη μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίο για να γίνει νεκροψία νεκροτομή. Να σημειωθεί πως η γυναίκα είναι κατοικος Παιανίας και βρισκόταν στο Μαραθιά για διακοπές.

Πηγή: nafpaktianews.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews