ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/8/16

Άκρως ρεαλιστική προσομοίωση - Η νέα μόδα στην εκπαίδευση, Βίντεο


Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016
ΕΚΑΒNews

Σε άκρως ρεαλιστικά σενάρια εκπαιδεύονται οι διασώστες  στην Δανία.

Παρακάτω θα παρακολουθήσουμε ένα βίντεο από μια ρεαλιστικότατη εκπαίδευση πάνω στην επείγουσα προνοσοκομειακή φροντίδα.
Η συγκεκριμένη εκπαίδευση πραγματοποιείτε από την εταιρία    PPA-International η οποία, αν και έχει την έδρα της στην Δανία,  το εκπαιδευτικό της πρόγραμμα, φέρει την υπογραφή του Τμήματος Αναισθησιολογίας και μετεγχειρητικής Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων της Ελλάδος.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι από την πρακτική εξάσκηση των εκπαιδευόμενων διασωστών  και μάλιστα πραγματοποιείτε χωρίς ο εκπαιδευόμενος να γνωρίζει εκ των προτέρων το τι θα αντιμετωπίσει.. ο εξοπλισμός του επίσης είναι αρκετά λιτός μιας και φέρει πάνω του μόνο δυο ελαστικούς επιδέσμους και έναν αιμοστατικό.

Η PPA-International  είναι  μια από τις κορυφαίες Ευρωπαϊκές εταιρείες  στην εκπαίδευση, κάνοντας χρήση της  Άκρως ρεαλιστικής προσομοίωσης.


Δείτε το βίντεο:πηγή: www.ppa-int.com
Για το  ΕΚΑΒNews : Χουλιάρας Βασίλειος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews