ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/8/16

ΚΟΖΑΝΗ: Συνάντηση Αντιπρόεδρου ΕΚΑΒ Μιλτιάδη Μυλωνά και Αντιπεριφερειάρχη Σταύρος Γιαννακίδης


 Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016
ΕΚΑΒNews

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Σταύρο Γιαννακίδη είχε ο Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ Μιλτιάδης Μυλωνάς, στα πλαίσια περιοδείας που πραγματοποιεί στη Δυτική Μακεδονία. Στο επίκεντρο βρέθηκαν ζητήματα που αφορούν την ευρυθμότερη λειτουργία του ΕΚΑΒ. Επίσης συζήτησαν την αναβάθμιση των υπηρεσιών διακομιδής σε μονάδες υγείας. Αποφασίστηκε κοινή συνεργασία ΥΠΕ - ΕΚΑΒ ώστε να αντιμετωπίζονται τα περιστατικά ταχύτερα και με περισσότερη ασφάλεια ..


Θετική χαρακτήρισε την εξέλιξη ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Κοζάνης κ. Σαραφίδης Θωμάς, ωστόσο τόνισε πως διατηρεί τις επιφυλάξεις του και περιμένει την συνέχεια για να βγάλει τα συμπεράσματα του.Για το  ΕΚΑΒNews : Χουλιάρας Βασίλειος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews