ΕΙΔΗΣΕΙΣ

31/8/16

Επιχορήγηση από την Τράπεζα του Συμβουλίου της Ευρώπης για αγορά υγειονομικού εξοπλισμού σε ΕΚΑΒ και Λιμενικό


Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016
ΕΚΑΒNews

Αποδέχθηκε την επιχορήγηση το Περιφερειακό Συμβούλιο Β. Αιγαίου. Μία κινητή ιατρική μονάδα θα αγοραστεί για το ΕΚΑΒ.

Επιχορήγηση 375 χιλ.
dimokratis.gr

Στην αποδοχή της επιχορήγησης 375 χιλιάδων ευρώ από την Τράπεζα του Συμβουλίου της Ευρώπης, προχώρησε το Περιφερειακό Συμβούλιο Β. Αιγαίου στην τελευταία συνεδρίασή του, με σκοπό την αγορά υγειονομικού εξοπλισμού που θα δοθεί στο ΕΚΑΒ και στο Λιμενικό Σώμα για την ενίσχυση του έργου τους.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εισήγηση του Γ. Σπανέλλη, Γενικού Διευθ. Προγραμματισμού Περιβάλλοντος και Υποδομών, θα αγοραστούν με τα χρήματα αυτά μία κινητή ιατρική μονάδα, μία θερμική κάμερα και δύο καταδυτικές στολές.
Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε, οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, Στρ. Κόρακας, Αγλ. Κυρίτση και Στρ. Παυλής, επισήμαναν μεταξύ άλλων, ότι πριν αγοραστεί ο εξοπλισμός και διατεθεί  στις υπηρεσίες του ΕΚΑΒ και του Λιμεναρχείου, θα πρέπει να δοθούν δεσμεύσεις από την πλευρά των εν λόγω υπηρεσιών, ότι υπάρχει δυνατότητα και εξειδικευμένο προσωπικό που θα μπορέσει να αξιοποιήσει αυτά τα εργαλεία.
«Δεν είναι σωστό, τόνισαν, να αγοράζονται μηχανήματα και οχήματα, τα οποία αντί να αξιοποιούνται προς όφελος των νησιωτών, να σαπίζουν στις αποθήκες».

Για αγορά κινητής ιατρικής μονάδας, θερμικής κάμερας και καταδυτικών στολών.


Δημοσιεύτηκε 27/8/2016


Πηγή: dimokratis.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews