ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/8/16

Το παρκαρισμένο αυτοκίνητο εμπόδιζε το ασθενοφόρο να παραλάβει τραυματία…


Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016
ΕΚΑΒNews

Πάλι και πάλι… Δεν βάλαμε μυαλό… Ένα τροχαίο ατύχημα πριν από λίγο στην οδό Μητροπόλεως  με τραυματία ηλικιωμένη πεζή γυναίκα κινδύνεψε να γίνει μοιραίο επειδή το ασθενοφόρο είχε φτάσει σε απόσταση αναπνοής (φωτο) αλλά δεν μπορούσε να περάσει από το παράνομα παρκαρισμένο αυτοκίνητο… Λίγο πριν φτάσει το ασθενοφόρο η δημοτική αστυνομία ήταν ακριβώς στο σημείο και έκοβε κλίσεις σε όλα αυτά τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και στο συγκεκριμένο. Οι φωνές των κατοίκων της γειτονιάς “έβγαλαν” έξω από το σπίτι την οδηγό του αυτοκινήτου και κατάφερε τελικά να περάσει το ασθενοφόρο… Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου της παρέχονται οι πρώτες βοήθειες.

Πόσο ασυνείδητοι όμως είμαστε; Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από την καταστροφική πυρκαγιά , δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που γράφαμε και ξαναγράφαμε για τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και ακόμη ένα περιστατικό σήμερα έρχεται να επιβεβαιώσει την έλλειψη παιδείας…  Μάλλον χρειαζόμαστε πιο δραστικά μέτρα.
Πηγή: lefkadapress.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews