ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/8/16

Ιδρύεται βάση ΕΚΑΒ στο Παλαμά

Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016
ΕΚΑΒNews
Με απόφαση του ΕΚΑΒ, μετά από αίτημα της Δημοτικής αρχής, ιδρύεται βάση ΕΚΑΒ στο Παλαμά.Ικανοποιείται έτσι μια σημαντική ανάγκη της περιοχής μας αναφορικά με την άμεση διακομιδή και επί εικοσιτετράωρης βάσης των περιστατικών που το έχουν ανάγκη, δημιουργώντας ταυτόχρονα μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους της περιοχής. Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στον Αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ, κ. Μίλτο Μυλωνά για την κατανόηση του προβλήματος και την αμεσότητα των ενεργειών του όπως επίσης και στον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κο Παύλο Πολάκη για την έγκριση της απόφασης αυτής.
Ο Δήμαρχος Παλαμά
Γιώργος Σακελλαρίου

πηγή: www.karditsapress.gr


ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΕΚΑΒ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΜΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ


15 Σεπτεμβριου εγκαινιάζετε το νέο τμήμα ΕΚΑΒ στον Παλαμά Καρδίτσας με την παρουσία του υπουργού υγείας Π.Πολακη και του αντιπρόεδρου του ΕΚΑΒ Μίλτου Μυλωνά σε συνέχεια των υπό ίδρυση νέων τμημάτων ΕΚΑΒ σε απομονωμένες και νησιώτικες περιοχές αλλά και σε περιοχές με αυξημένες ανάγκες.

Η προαναγγελία  ίδρυσης ενός ακόμη τμήματος   έγινε στα εγκαίνια ΕΚΑΒ Μουζακίου από τον αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ.
Η Ίδρυση εχει πάρει ήδη την οδό υπουργικής απόφασης από τον αρμόδιο υπουργό ο όποιος και  θα κάνει τα εγκαίνια του νέου τμήματος
Ευχαριστήρια δήλωση έκανε ο δήμαρχος Παλαμά για την άμεση ανταπόκριση σε ένα κρίσιμο για την παροχή υπηρεσιών  άμεσης υγείας του Δήμου ΠαλαμάAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews