ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/8/16

Αμφίκλεια: Χαρίζεται ασθενοφόρο.. Δεν το θέλει κανείς..

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016
ΕΚΑΒNews

Έκλυση προς το κράτος, για άμεση προτεραιότητα στον τομέα της Υγεία κάνει ο  δήμαρχος Αμφίκλειας Ελάτειας κ. Γιώργος Γώγος , μέσα από το βήμα του FM-1.

Με αφορμή την θανατηφόρα πτώση συνδημότη του αλλά και την απουσία ασθενοφόρου για την άμεση μεταφορά του τραυματία σε υγειονομικό σταθμό, ο δήμαρχος βγήκε στο ραδιόφωνο και ενημέρωσε τους δημότες του για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της υγείας.

«Πρέπει Πάντα οι Γιατροί να περισσεύουν..
Πρέπει οι νοσηλευτές να περισσεύουν..
Πρέπει τα Ασθενοφόρα να  Υπερτερούν των αναγκών..»

Αντιθέτως καταγγέλλει  ο δήμαρχος κ. Γώγος , οι δομές υγείας είναι διαλυμένες, οι λιγοστοί ιατροί και νοσηλευτές δεν επαρκούν..
Έκλυση απευθύνει και προς το ΕΚΑΒ, το Νοσοκομείο ή το Κέντρο Υγειάς Αμφίκλειας να πάρουν το ασθενοφόρο που διαθέτει ο δήμος και να το δουλέψουν.

 Χαρίζουμε το ασθενοφόρο που διαθέτει ο δήμος μας.. λέει συγκεκριμένα.. αρκεί αυτοί που θα το πάρουν να ρίχνουν και καμιά ματιά στην περιοχή μας.. δυστυχώς έως τώρα το μόνο που μας απαντούν είναι ότι δεν υπάρχουν οδηγοί για να το δουλέψουν.

Ακούστε την συνέντευξη:

Για το ΕΚΑΒNews : Χουλιάρας Βασίλειος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews