ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/8/16

Μυτιλήνη: Εγκαταλείφθηκε στην τύχη της η στέγαση του ΕΚΑΒ


Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016
ΕΚΑΒNews

Απογοητευτική είναι η εικόνα που παρουσιάζει ο σταθμός Βάσης του ΕΚΑΒ στο λιμάνι της Μυτιλήνης.


Ο προκατασκευασμένος αυτός οικίσκος χρησιμοποιήθηκε από τον Μάρτιο του 2013, χρονιά που τοποθετήθηκε έως τις αρχές του 2015, ως σταθμός Βάσης στο λιμάνι της Μυτιλήνης, κοντά στην προβλήτα όπου έδεναν καθημερινά τα επιβατικά πλοία μετά από πρόταση του σωματείου την οποία υλοποίησε η τότε διοίκηση του ΕΚΑΒ.
Ο ξενοδοχειακός εξοπλισμός της στέγασης είναι αποτέλεσμα δωρεών πολιτών της Μυτιλήνης και το κλιματιστικό ήταν δωρεά από την ποδοσφαιρική ομάδα ΑΕΛ Καλλονής.

Στην στέγαση στάθμευε καθημερινά ένα ασθενοφόρο όχημα το οποίο είχε άμεση πρόσβαση από το νότιο μέχρι το βόρειο άκρο του νησιού, χωρίς να περνάει μέσα από τον ιστό της πόλης (για να μη βρίσκει κίνηση) καθώς φυσικά και στο λιμάνι της Μυτιλήνης, μειώνοντας τον χρόνο ανταπόκρισης  στα επείγοντα περιστατικά..


Αποκαλυπτικές είναι οι εικόνες που κατέγραψε ο φακός του ΕΚΑΒΝews στην εγκαταλελειμμένη στέγαση του ΕΚΑΒ στο λιμάνι της Μυτιλήνης.
Σήμερα δεν χρησιμοποιείται από το ΕΚΑΒ καθώς έχει υποστεί σημαντικές ζημιές από περαστικούς και μετανάστες/πρόσφυγες όλο το προηγούμενο διάστημα και έχει αφεθεί στην τύχη του.

Ο προκατασκευασμένος οικίσκος πρέπει να επισκευαστεί άμεσα και να τεθεί στην διάθεση των διασωστών. Μπορεί επίσης να μεταφερθεί σε άλλο σημείο (κοντά στο φυλάκιο των εισόδων του λιμανιού) για πιο ασφαλή φύλαξη.


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews