ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/8/16

Έχασε το τελευταίο λεωφορείο και έκλεψε... ασθενοφόρο για να πάει σπίτι του!


Κυριακή, 21 Αυγούστου 2016
ΕΚΑΒNews

Θα σας έχει τύχει σίγουρα να ξεμείνετε στον δρόμο αργά το βράδυ, επειδή το τελευταίο λεωφορείο για το σπίτι σας πρόλαβε...
πριν φτάσετε στη στάση. Αυτό έπαθε και η Λίζα Καρ από το Σινσινάτι, με τη διαφορά ότι εκείνη δεν είχε καμία απολύτως διάθεση να πληρώσει ταξί ή να το ρίξει στο περπάτημα...

Η 43χρονη γυναίκα είχε μόλις φύγει από νοσοκομείο του Σινσινάτι, όταν συνειδητοποίησε ότι έχασε το τελευταίο λεωφορείο της βάρδιας. Χωρίς να το πολυσκεφτεί ιδιαίτερα, μπήκε σε ένα ασθενοφόρο που ήταν σταθμευμένο έξω από το νοσοκομείο με αναμμένη τη μηχανή και ξεκίνησε τη διαδικασία της επιστροφής.

Κάπου στα μισά της διαδρομής άκουσε σειρήνες και λίγα λεπτά αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς που σύμφωνα με τον Independent την είχαν εντοπίσει μέσω GPS.
Όπως τουλάχιστον αναφέρεται στη βρετανική εφημερίδα, μπορεί η Λίζα Καρ να έκανε τη μία παράβαση μετά την άλλη, ωστόσο οδηγούσε μέσα στα επιτρεπτά όρια ταχύτητας.
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews