ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/8/16

Νέα αεροδιακομιδή από την περιοχή της Χαλκιδικής


Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016
ΕΚΑΒNews

Αναρτήθηκε από Facebook diasostis.com, 14/8/2016

Νέα αεροδιακομιδή ασθενή στην περιοχή της Χαλκιδικής από το πλήρωμα του ελικοπτέρου της Π.Υ. και του Ιατρό-Διασωστικού team του ΕΚΑΒ και πιο συγκεκριμένα από την περιοχή του νησιού της Αμμουλιανής με κάταγμα μηριαίου στο ήδη χειρουργηθέν (με παρόμοιο πρόβλημα) πόδι.
Επειδή δεν υπάρχει στο συγκεκριμένο μέρος ασθενοφόρο για την παραλαβή και διακομιδή του περιστατικού σε νοσοκομείο και επειδή χρήζει άμεση μεταφορά για να χειρουργηθεί το γρηγορότερο θα αναγκαζόταν να μεταφερθεί σε "ξαπλώστρα" (επιστρατεύτηκε το ελληνικό δαιμόνιο για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα της μεταφοράς) και με το πλοίο της γραμμής στην απέναντι πλευρά του νησιού θα περνούσαν πάνω από 3 ώρες ταλαιπωρίας με πολύ πόνο και άθλιες συνθήκες μεταφοράς....έτσι αποφασίστηκε από το Τμήμα Αεροδιακομιδων του ΕΚΑΒ η άμεση αεροδιακομιδή του περιστατικού με το ελικόπτερο.


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews