ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/8/16

Έκλεψε ασθενοφόρο και… προκάλεσε τροχαίο

Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016
ΕΚΑΒNews

Λεμεσός: Ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, έκλεψε το πρωί άγνωστος άνδρας, ο οποίος το οδήγησε μέχρι την παραλιακή λεωφόρο και αφού προσέκρουσε σε δυο σταθμευμένα οχήματα, εγκατέλειψε πεζός της σκηνή.

Μετά από υποδείξεις πολιτών, η Αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε λίγο μετά το μεσημέρι ένα πρόσωπο, ως ύποπτο για την υπόθεση.   Συγκεκριμένα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο άγνωστος άνδρας, πιθανώς αλλοδαπός, μπήκε στο σταθμευμένο ασθενοφόρο και αφού παρέσυρε και την προστατευτική μπάρα εισόδου, οδήγησε το όχημα με νότια κατεύθυνση. 

Σε πάροδο του παραλιακού δρόμου το ασθενοφόρο προσέκρουσε σε δυο σταθμευμένα οχήματα και ακολούθως εγκατέλειψε πεζός τη σκηνή, ενώ περίπολα που κλήθηκαν άρχισαν έρευνες για τον εντοπισμό του.  

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ αξιωματικός της Αστυνομίας, μετά από πληροφορία πολίτη, εντοπίστηκε  λίγο μετά τις 14:00 ένας αλλοδαπός, ο οποίος έφερε τραύμα στο πόδι και μεταφέρθηκε για περίθαλψη στο Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ αναμένεται να ανακριθεί για να διαπιστωθεί κατά πόσο πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο. 

Πηγή: www.philenews.com

Για το  ΕΚΑΒNews : Χουλιάρας Βασίλειος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews