ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/8/16

Ευχαριστήριο σε γιατρό του ΕΚΑΒ από το Προξενείο της Γαλλίας


Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2016
ΕΚΑΒNews

Ημερομηνία Ευχαριστηρίου/Βεβαίωσης 20/5/2016


Ο Αναπληρωτής Πρόξενος της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Αθήνα Laurent CUENOYD, βεβαιώνει ότι η κυρία Άννα Θεοδοσιάδου γιατρός αναισθησιολόγος του ΕΚΑΒ επενέβη στις 18/9/2015 στον τόπο του συμβάντος άμεσα, ταχύτατα και με απόλυτη επαγγελματική επάρκεια. Με την άμεση αρωγή της στην επέμβαση της αυτή αποκατέστησε την καρδιακή λειτουργία του ιδίου.

Η κυρία Άννα Θεοδοσιάδου κατά την διάρκεια της επέμβασης επέδειξε πολύ σπουδαίο επαγγελματισμό και προσήλωση, απόλυτη ιατρική επιτυχία και αξιέπαινο ανθρώπινο ενδιαφέρον.


Με την βεβαίωση αυτή εκφράζει την πλήρη ευαρέσκεια του και τις ευχαριστίες του.About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

2 σχόλια :

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΕΚΑΒ !!!!!!!!!
    ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΗ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΓΥΜΝΩΘΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ????
    ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΙΘΑΝΟΥΣ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ''ΘΥΜΗΘΟΥΝ'' ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!!!!!! ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ Κ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ !!! ΕΥΓΕ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews