ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/8/16

Περιμένουν λύσεις οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ στην Θεσσαλία για βάσεις, προσωπικό και ασθενοφόρα-Βίντεο


Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016
ΕΚΑΒNews

Συνέντευξη ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζόμενοι ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Γιάννης Γούλας.

Οι νέες βάσεις του ΕΚΑΒ πρέπει να στελεχωθούν με εξειδικευμένο προσωπικό, απόφοιτους του ΙΕΚ ΕΚΑΒ.

Κάθετα αντίθετοι οι εργαζόμενοι στο ενδεχόμενο να ενισχυθεί με άτομα που δεν έχουν γνώση του αντικειμένου, όπως είναι οδηγοί από άλλες υπηρεσίες και τομείς του Δημοσίου Τομέα.

Σωματείο Εργαζόμενοι ΕΚΑΒ Θεσσαλίας: Δεν επέλεξε να συναντηθεί μαζί μας ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ κος Μ. Μυλωνάς!


Περιμένουν λύσεις οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ για βάσεις, προσωπικό και στόλο ασθενοφόρων


Δημοσιεύτηκε στις 25 Αυγ 2016

Ακόμη παραμένουν άλυτα βασικά ζητήματα για το ΕΚΑΒ και την αναγκαία αναβάθμιση των υπηρεσιών του, τονίζουν κατηγορηματικά εκπρόσωποι των εργαζομένων του Σώματος, ζητώντας να δοθούν οι απαραίτητες λύσεις, όσο το δυνατόν πιο άμεσα γίνεται.

Από τη μία οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στέκονται στο ζήτημα της δημιουργίας τομέων σε διάφορες περιοχές, ώστε να είναι πιο εύκολη η διακομιδή ασθενών σε κέντρα υγείας και νοσοκομεία, και από την άλλη αναφέρονται στην αναγκαία ενίσχυση του προσωπικού με εξιδεικευμένα άτομα, που θα έχουν την απαραίτητη γνώση να προσφέρουν όσα χρειάζονται οι ασθενείς κατά τη μεταφορά τους.

Και όπως σημειώνει και ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, Γιάννης Γούλας, παραμένουν κάθετα αντίθετοι στο ενδεχόμενο το Σώμα του ΕΚΑΒ να ενισχυθεί με άτομα που δεν έχουν γνώση του αντικειμένου, όπως είναι οδηγοί από άλλες υπηρεσίες και τομείς του Δημοσίου Τομέα.

Όσον αφορά το γεγονός ότι στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας βρέθηκε χθες ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων διαψεύδουν ότι είχαν συνάντηση μαζί του, όπως αναφέρθηκε, και αφήνουν στην κρίση των πολιτών το ότι δεν είχε επαφές μαζί τους.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι αρκετές περιοχές ζητούν να δημιουργηθούν βάσεις του ΕΚΑΒ στα μέρη τους, προκειμένου η εξυπηρέτηση των πολιτών να είναι άμεση, ενώ πάντα υπάρχει και το θέμα της ανανέωσης του στόλου των ασθενοφόρων, που δεν είναι στην καλύτερή του κατάσταση.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Πηγή: thessaliatv.gr
Δείτε στο ΕΚΑΒNews


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews