ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/8/16

Συνδικαλιστικά αυτογκόλ


Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016
ΕΚΑΒNews

Γράφει ο Κυριάκος Σιδηρόπουλος

Πυροβολείς το πόδι σου λένε οι Αμερικανοί για τους γκαφατζήδες. Οι γκάφες έχουν πλάκα όταν τις κάνεις και διασκεδάζεις και ο ίδιος όταν καταλαβαίνεις τι έκανες. Στον συνδικαλισμό κοστίζουν ανεπανόρθωτα, ιδιαίτερα σήμερα που ο ψηφοφόρος συνάδελφος δεν τα τρώει όλα αμάσητα.

Για ποιο λόγο σε ένα ψηφοδέλτιο με το οποίο διεκδικείς μία θέση, να έχεις 40 - 50 υποψήφιους; Μα για να πιάσεις όλα τα παραρτήματα και όλες τις ειδικότητες, για να μαζέψεις ψήφους από παντού, είναι η απάντηση. Πολύ σωστά, λέω εγώ, αλλά αν έχεις υποψήφιους. Αν σου περισσεύουν, βάλε και εκατό, βάλε και διακόσιους. Αν σε κάποιον τομέα δεν έχεις υποψήφιο, τι κάνεις; Βάζεις τον οποιονδήποτε; Κάποιον που όχι μόνο δεν θα φέρει, αλλά θα διώξει ψήφους; Δεν έχεις υποψήφιο σε κάποια ειδικότητα και κατεβάζεις την άλλην που την αντιπαθεί το σύνολο των εγγεγραμμένων μελών του ΜΤΠΥ; Που αν περάσει έξω από το Δαφνί, θα βγει ένα χέρι και θα την τραβήξει μέσα για ισόβιο εγκλεισμό;

Δεν ξέρω ποιος μαγείρεψε το ψηφοδέλτιο, αλλά από τις λίγες γνώσεις συνδικαλιστικής μαγειρικής που έχω, ο φίλος δεν ξέρει να φτιάχνει, ούτε αυγά μάτια! Κρίμα για κάποιους πολύ αξιόλογους συναδέλφους, που δέχτηκαν να σταυρωθούν "εν μέσω ληστών". Για να δούμε και τις άλλες παρατάξεις και θα επανέλθω.

Αναρτήθηκε από Κυριάκος Σιδηρόπουλος στις 12/8/2016, 10:20 π.μ.


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews