ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/8/16

Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ καταγγέλλουν την συμπεριφορά «τρομοκρατίας» του αντιπρόεδρου Μ. Μυλωνά και συμπαραστέκονται στο Εργασιακό Σωματείο ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας

Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016
ΕΚΑΒNews

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ
Αθήνα 30-08-2016
Αρ. πρωτ. 594

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΘΕΜΑ : Καταγγελία- συμπαράσταση προς το Σωματείο Κοζάνης

Καταγγέλλουμε για άλλη μια φορά την συμπεριφορά ‘’τρομοκρατίας’’ του Αντιπροέδρου κου Μυλωνά ο οποίος απειλεί με κραυγές και μεθοδεύσεις, οι οποίες όχι μόνο δεν εκφράζουν αριστερές δημοκρατικές τοποθετήσεις αλλά θυμίζουν φασιστικές  και αυτοκρατορικού τύπου συμπεριφορές.

Αποτελεί ντροπή για τον Οργανισμό να καταφέρεται ο Αντιπρόεδρος του με χαρακτηρισμούς και ύβρεις στο προσωπικό αν τολμήσουν να παρουσιάσουν, έστω και στο ελάχιστο, τα κακώς κείμενα, τις ελλείψεις, τα προβλήματα από την υποστελέχωση σε προσωπικό, τις ελλείψεις σε ασθενοφόρα και ανταλλακτικά, τις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων.

Το αποκορύφωμα αυτού είναι η τηλεφωνική παρέμβαση του Αντιπροέδρου στον πρόεδρο του σωματείου Κοζάνης Σαραφίδη Θωμά απειλώντας για απολύσεις εργαζομένων και παραπομπές στο πειθαρχικό, λόγω ανάδειξης των σοβαρών προβλημάτων στην κτιριακή εγκατάσταση του ΕΚΑΒ Κοζάνης και ότι τρομοκρατούν την τοπική κοινωνία.

Η τρομοκρατία και ο φασισμός δεν θα περάσει.
Οι εργαζόμενοι θα αντιδράσουν σε τέτοιου είδους συμπεριφορές.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                         Ο Γ. Γραμματέας

Μαθιόπουλος Γεώργιος               Μπαρκονίκος Χρήστος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews