ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/8/16

Αναφορά Συμβάντος από το «Εργασιακό Σωματείο ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας»


Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2016
ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

4 σχόλια :

 1. Κάποιος πρέπει να υπενθυμίσει στο αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ κο Μιλτιάδη Μυλωνά ότι το ασθενοφόρο δεν είναι TAXI για να το χρησιμοποιεί για τις προσωπικές του μετακινήσεις!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ με σχετικό έγγραφο (Α.Π. 20738-06/06/2016) με θέμα: «Απαγόρευση χρησιμοποίησης ασθενοφόρων οχημάτων κατά την συμμετοχή του προσωπικού του ΕΚΑΒ σε συνδικαλιστικές κινητοποιήσεις» επιχείρησε να καταστείλει το αγωνιστικό φρόνημα των εργαζομένων, το οποίο φυσικά και δεν το κατάφερε.
  Το έγγραφο αναφέρει:
  «Η κίνηση και κυκλοφορία των ασθενοφόρων είναι επιτρεπτή και σύννομη εφόσον εξυπηρετεί και αποσκοπεί στην πραγματοποίηση του θεσμοθετημένου σκοπού του ΕΚΑΒ!»

  «Οποιαδήποτε κίνηση και χρήση οποιουδήποτε υπηρεσιακού οχήματος χωρίς σχετική υπηρεσιακή εντολή απαγορεύεται αυστηρά!»

  Η χρησιμοποίηση του ασθενοφόρου από τον αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ κο Μιλτιάδη Μυλωνά για να αποφύγει την μετακίνηση του με άλλο μέσο εξυπηρετεί τον σκοπό του ΕΚΑΒ;

  Γιατί δεν υπήρχε υπηρεσιακή εντολή;

  Άρα η εσωτερική οδηγία του προέδρου έγινε μόνο για να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους και αφού η ίδια η διοίκηση την αγνόησε… σωστά την αγνοούμε και εμείς κατά την διάρκεια των κινητοποιήσεων μας…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. θα ήθελα να βάλω την εικόνα αλλα δεν μπαίνει , για το πότε χρησιμοποιουμε ταξί και πότε ασθενοφορο......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. EΡXETAI HMAΡ....... ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ .......!!!!!!!!!!!!!!
  #ΦΕΥΓΟΥΝΕ#
  #ΣΥΡΙΖΕΞΙΤ#

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews