ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/8/16

Κανόνες ασφαλείας διασώστη σε βίαια περιστατικά


Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2016
ΕΚΑΒNews

ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ

ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΣΩΣΤΗ ΣΕ ΒΙΑΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ
diasostesrodou.blogspot.gr

1. ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΚΕΙ
Όταν ανταποκρίνεστε σε ένα γνωστό βίαιο περιστατικό, παρκάρετε σε ένα ασφαλές σημείο μέχρι ο τόπος του συμβάντος να είναι και πάλι ασφαλής από τα σώματα ασφαλείας και να σας δοθεί σήμα για να παρέμβετε.

2. ΥΠΟΧΩΡΗΣΤΕ
Εάν υπάρχουν απειλές καθώς προσεγγίζετε τον τόπο του συμβάντος, ενεργήστε τακτική υποχώρηση προς το όχημά σας και εγκαταλείψτε τον τόπο του συμβάντος. Παρκάρετε σε μια ασφαλή τοποθεσία και ενημερώστε το αρμόδιο προσωπικό.

3. ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΤΕΙΤΕ
Εάν ο τόπος του συμβάντος καταστεί απειλητικός κατά τη διάρκεια της φροντίδας του τραυματία, χρησιμοποιήστε τις δεξιότητες προφορικής εντολής για διασπορά για να μειώσετε την ένταση και την επιθετικότητα (ενώ ετοιμάζεστε να εγκαταλείψετε τον τόπο του συμβάντος).

4. ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ
Ως τελευταία λύση, ο διασώστης μπορεί να κρίνει απαραίτητο να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Είναι σημαντικό τέτοιες προσπάθειες να γίνονται για να ''αποδεσμευτείτε και να διαφύγετε''. Μην προσπαθήσετε να το σκάσετε ή να καθυποτάξετε μια επιθετική ομάδα ανθρώπων. Βεβαιωθείτε ότι έχει ενημερωθεί το αρμόδιο σώμα ασφαλείας και ότι βρίσκεται καθ ' οδόν. Και πάλι να θυμάστε ότι η ασφάλεια του διασώστη είναι πρωτίστης σημασίας.

PHTLS

ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews