ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/8/16

Μιάμιση ώρα έκανε το ασθενοφόρο να φθάσει σε τροχαίο στη Χαλκιδική


Τρίτη, 2 Αυγούστου 2016
ΕΚΑΒNews

Μιάμιση ώρα έκανε το ασθενοφόρο να φθάσει σε τροχαίο στη Χαλκιδική
seleo.gr

Με αφορμή το περιστατικό στην Δεσκάτη που αναγκάστηκε ο δήμαρχος να οδηγήσει το ασθενοφόρο προκειμένου να σώσει νεαρό από τροχαίο.

Σοβαρές ελλείψεις στον τομέα της υγείας καταγγέλλει ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Γιώργος Ζουμπάς, στο “Πρακτορείο FM 104,9”.

Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, χθες κινδύνεψε η ζωή δύο νέων ατόμων σε τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή της Ιερισσού και οι καθυστερήσεις ήταν μεγάλες. Έγινε σοβαρό τροχαίο και ο νέος ήταν αβοήθητος για αρκετή ώρα. Είναι αποδεκτό ότι αυτή την περίοδο η Χαλκιδική δέχεται πολλούς επισκέπτες. Ωστόσο είναι δύσκολο να καλυφθεί όλη η περιοχή από ασθενοφόρο. Χθες υπήρξε ατύχημα και μεταφέρθηκε ο νέος που τραυματίστηκε με αγροτικό φορτηγάκι στο Παπαγεωργίου. Την ίδια ώρα η νεαρή συνεπιβάτης παρέμεινε τραυματισμένη στην άσφαλτο περίπου μιάμιση ώρα μέχρι να φθάσει το ασθενοφόρο. Γνωρίζουμε τα προβλήματα, αλλά πρέπει να υπάρξει σοβαρή ενίσχυση των υποδομών”.

Πηγή: seleo.gr
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews