ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/8/16

Μονάδες ΕΚΑΒ στην Αγιά και στα Φάρσαλα

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

ΕΚΑΒNews

Την πρόθεση της διοίκησης του ΕΚΑΒ και του Υπουργείου Υγείας να δημιουργήσει μονάδες του ΕΚΑΒ στην Αγιά και στα Φάρσαλα, γνωστοποίησε ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Μιλτιάδης Μυλωνάς κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας –Εύβοιας κ. Νέστορα Αντωνίου, παρουσία του διευθυντή ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Δημήτρη Παπαγγελή και εκπροσώπων των εργαζομένων του οργανισμού στη Λάρισα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της 5ης ΥΠΕ και μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας ο κ. Μυλωνάς τόνισε τα εξής:
«Πρόθεση της διοίκησης του ΕΚΑΒ καθώς και του Υπουργείου Υγείας είναι όσον δυνατόν γρηγορότερα να καλύψουμε κενά που έχουν σχέση με την διακομιδή στα νοσοκομεία και στα κέντρα Υγείας. Ο κλήρος έτυχε να ξεκινήσουμε με την Θεσσαλία και αυτό γιατί ο αγροτικός πληθυσμός της χώρας είναι ένας από τους βασικούς πυρήνες της οικονομίας, πρέπει οπωσδήποτε να νιώθει ότι το κράτος και η πολιτεία είναι δίπλα του. Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και ο σκοπός μας είναι ξεπερνώντας τις δυσκολίες να δημιουργήσουμε μονάδα ΕΚΑΒ τόσο στην Αγιά όσο και στα Φάρσαλα.

Είναι διαφορετικά να βλέπεις αυτό που συμβαίνει και πρέπει να το επισπεύσεις και ενδεχομένως να μην το δεις ποτέ και να το αφήσεις για τα επόμενα ένα ή δύο χρόνια, γιατί πιστεύει ότι όλα βαίνουν καλώς. Η πληροφόρηση σήμερα μπορεί να είναι άμεση αλλά είναι διαφορετικά το περιστατικό να το δεις με τα ίδια σου τα μάτια. Με το περιστατικό αυτό διαπίστωσα ότι τα κενά πρέπει να καλυφθούν, είναι απαράδεκτο το 2016 σε μια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης να αντιμετωπίζονται έτσι οι πολίτες. Η δημοκρατία δεν είναι μόνο τι πιστεύεις και τι ψηφίζεις είναι το δικαίωμα και η άνεση που έχει ο πολίτης της Αθήνας να πηγαίνει σε μια μονάδα υγείας την ίδια άνεση να έχει και ο πολίτης των Φαρσάλων ή της Λάρισας ή της Αγιάς να πηγαίνει άμεσα σε ένα νοσοκομείο ή ένα κέντρο Υγείας».


πηγήwww.ert.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Χουλιάρας Βασίλειος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews