ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/8/16

Λάρισα: Τρέχουν για εξιτήρια – Προβληματίζουν τα Επείγοντα

Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016
ΕΚΑΒNews

ΑΥΞΗΜΕΝΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΓΝΛ

Καθημερινή μάχη για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών δίνουν οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Λάρισας.

Μάλιστα, θα πρέπει να καταγραφεί πως είναι συνεχείς οι κλήσεις που έχουν να κάνουν με δευτερογενείς μεταφορές όπως π.χ. εξιτήρια από τα νοσοκομεία, μεταφορά από και σε νοσοκομείο για την πραγματοποίηση εξετάσεων κλπ.

Αυτή η κατάσταση, παρά το γεγονός πως αποτελεί υποχρέωση για το ΕΚΑΒ να κάνει τις συγκεκριμένες διακομιδές, δημιουργεί και προβληματισμό στους εργαζόμενους, καθώς σε περίπτωση επειγόντων περιστατικών τότε ενδεχομένως να ανακύψει πρόβλημα έγκαιρης επέμβασης αν το μεγαλύτερο μέρος του – έτσι και αλλιώς περιορισμένο – στόλου και προσωπικού είναι απασχολημένο.

Παράλληλα, σήμερα Τετάρτη παρατηρείται αυξημένη κίνηση μεταφοράς ασθενών από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, καθώς το πρωί σημειώθηκε βλάβη στον μαγνητικό τομογράφο.

Προφανώς και επανέρχεται μετ’ επιτάσεως η ανάγκη για ενίσχυση και του τοπικού ΕΚΑΒ με μέσα και εργαζόμενους…

Γ.Α.

πηγή: www.larissanet.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews