ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/8/16

Τα ευγενικά αισθήματα των Εκαβιτών σώζουν τον «Χάρη» από βέβαιο θάνατο!


Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016
ΕΚΑΒNews

Πως σώθηκε ένας εξαθλιωμένος σκύλος με την αγάπη του Γραφείου  Αεροδιακομιδών ΕΚΑΒ και του ιδιώτη κτηνίατρου Θεόδωρου Καναβού

Facebook Θεόδωρος Καναβός 

Τελικά υπάρχουν και άνθρωποι σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.....

Ο σκυλάκος (Χάρης) ήρθε στο Κτηνιατρείο μας σε προθανάτιο στάδιο, χτυπημένος από Ερλιχιωση και με αιματολογική εικόνα που δεν έδινε σχεδόν καμία ελπίδα!

Η μετάγγιση και τα παράγωγα αίματος που χορηγήθηκαν μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε για αυτό το συμπαθητικό σκυλάκι!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα των Αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ (Αννέλα Μαριόλα, Αργυρόπουλος Γεώργιος, Γρέντζελος Κωσταντίνος, Κώστας Δημόπουλος) που από ότι με πληροφόρησαν περιθάλπουν γύρω στα 7-8 αδέσποτα με δικά τους έξοδα!

Το κτηνιατρείο Ελευσίνας ως ένδειξη συμπαράστασης στο δύσκολο λειτούργημα που επιτελούν καθημερινά θα είναι δίπλα τους για κάθε αδέσποτο ζωάκι τους για ότι και αν χρειαστεί!

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews