ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/8/16

Άμεση η ανταπόκριση του ΕΚΑΒ στο συμβάν πυρκαγιάς στην Λευκάδα


Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016
ΕΚΑΒNews

Άμεση και καθοριστική ήταν η ανταπόκριση του ΕΚΑΒ (Παράρτημα Ιωαννίνων) στην παροχή της επείγουσας προνοσοκοµειακής φροντίδας στην κατά την διάρκεια της μεγάλης φωτιάς στο ιστορικό κέντρο της Λευκάδας.

Με εντολή του Δ/ντή ΕΚΑΒ Ιωαννίνων κου Β. Παπαδιώτη τέθηκαν στην διάθεση του Ασυρματικού Κέντρου ΕΚΑΒ Πρέβεζας, τέσσερα (4) ασθενοφόρα οχήματα, δύο (2) από το ΕΚΑΒ Λευκάδας, ένα (1) από το ΕΚΑΒ Πρέβεζας και ένα (1) εναλλάξ από το Κ.Υ. Βασιλικής/Νοσοκομείο Λευκάδας τα οποία ήταν σε 24ωρη επιχειρησιακή ετοιμότητα καθόλη την διάρκεια του συμβάντος.

Ο συντονισμός των ασθενοφόρων οχημάτων έγινε από το Ασυρματικό Κέντρο Πρέβεζας στο οποίο βρισκόταν, από την πρώτη στιγμή, ο υπεύθυνος του Επιχειρησιακού Κέντρου ΕΚΑΒ Ιωαννίνων Ν. Σκούρας

Το ΕΚΑΒ πραγματοποίησε τρείς διακομιδές περιστατικών στο Νοσοκομείο Λευκάδας.

lefkadanews

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews