ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/8/16

Ο Φέτελ... ξεφτιλίζει Ferrari οδηγώντας ασθενοφόρο! (video)


Ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής δεν διανύει και την καλύτερη χρονιά του στην F1, με τον ίδιο να βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος Οδηγών και τη Scuderia στην 3η του Κατασκευαστών. Για αυτό ίσως να εξετάζει τις εναλλακτικές, με το πόστο του οδηγού ασθενοφόρου να είναι η τελευταία προσθήκη στη λίστα. 

Θα μπορούσε, αλλά μιλάμε απλά για μια εκδήλωση χορηγών στην οποία ο Φέτελ παραχώρησε την 488 GTB του στον Άλεξ Κνάπτον, οδηγό που βγάζει το ψωμί του σώζοντας ζωές. 

Οι δυο τους μπήκαν στην πίστα προκειμένου να δουν ποιος συνδυασμός είναι πιο γρήγορος; Καλός οδηγός σε Ferrari 670 ίππων ή παγκόσμιος πρωταθλητής F1 σε ασθενοφόρο 3 τόνων; 

Η απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί :

Πηγή :www.sport-fm.gr 

Για το EKABnews : Δημήτρης Ι. Γάλλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews