ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/8/16

John Westphal: Τρελαμένος με τη Ρόδο ο Ολλανδός ΕΚΑΒίτης


Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016
ΕΚΑΒNews

Μεγάλη η αγάπη του για τη νησί μας!  – «Χαίρομαι που με αποκαλούν… φίλο της Ρόδου»

Κατά καιρούς έχουμε αναφερθεί για τον… τρελαμένο με την Ρόδο Ολλανδό ΕΚΑΒίτη John Westphal. Διακοπές στη Ρόδο αλλά και βοήθεια σε συναδέλφους του ΕΚΑΒ Ρόδου. Κάθε χρόνο θα έρθει 1-2 φορές στο νησί. Θα διασκεδάσει, θα ξεκουραστεί αλλά θα επισκεφθεί και τους φίλους του, θα προφέρει την βοήθεια του, και πάντα αφιλοκερδώς!!!

Αυτές τις μέρες δημιούργησε και τοποθέτησε ένα έργο τέχνης (ένα πολύ όμορφο φωτιστικό) στο σπίτι του στην Ολλανδία με το νησί της Ρόδου και τους 12 Θεούς! «Ήταν μία επιθυμία μου! Την πραγματοποίησα, Αγαπώ πάρα πολύ τη Ρόδο και τους ροδίτες και όσο μπορώ θα έρχομαι στο νησί σας. Να την προσέχετε. Είναι ένα πολύ όμορφο μέρος και έχω πολλούς φίλους». Γλεντζές, φιλικός, αγαπημένος και… «έξω καρδιά άνθρωπος»!

Από τον «φίλο της Ρόδου», έτσι όπως τον αποκαλούν (και χαίρεται ιδιαίτερα για αυτό) ζητήσαμε να μας πει τί είναι αυτό που τον «τραβάει» τόσα χρόνια και έρχεται στο νησί μας, τους λόγους, με τί ασχολείται στην Ολλανδία και ποια είναι η βοήθειά του στους συναδέλφους εδώ στη Ρόδο. Μέσα από τα λόγια του βγήκε και μία άλλη είδηση. Την επόμενη φορά θα φέρει μαζί του και ένα νέο πρότζεκτ για την αναβάθμιση του ψυχιατρικού τμήματος του νοσοκομείου μας.

Δείτε τί δήλωσε στο rodos info news και στο Νίκο Απόκοτο:
Παντρευτήκαμε το 1991 και ήρθαμε στη Ρόδο για γαμήλιο ταξίδι. Από τότε σχεδόν κάθε χρόνο επιστρέφαμε για διακοπές. Το νησί. οι άνθρωποι και ο ελληνικός τρόπος ζωής είναι  αυτά που μας τραβάνε. Τα τελευταία 10 χρόνια έρχομαι στο νησί κάθε Σεπτέμβρη για να βοηθήσω τους συναδέλφους στο ΕΚΑΒ και στο νοσοκομείο. Έτσι έχω γίνει επίσημα «φίλος της Ρόδου» και έχω κάνει και πολλούς φίλους που πια θεωρώ οικογένεια μου. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για μας. Και αυτόν τον Σεπτέμβρη 8 με 15 έρχομαι πάλι στη Ρόδο. Θα βρίσκομαι στο ΕΚΑΒ και με ένα νέο πρότζεκτ για την αναβάθμιση του ψυχιατρικού τμήματος του νοσοκομείου. Φέρνω μαζί μου 2  μεγάλα πακέτα με υλικό για τους ροδίτες ασθενείς. Είναι υλικό που θα βοηθάει στην αντιμετώπιση των επιθετικών ασθενών και για την πρόληψη των αυτοκτονιών.
Για να έχουμε την αγαπημένη μας Ρόδο και στο σπίτι μας πήρα ένα χαρτί και πανό σε ξύλο σκάλισα κάθε δρόμο ολόκληρου του νησιού. Έκανα και το βουνά.  Τους κεντρικούς δρόμους τους έβαψα χρυσούς και τους παράδρομους με ασημί. Την πόλη και όλα τα χωριά με κόκκινα φώτα. Γύρω γύρω έβαλα πολύχρωμα φωτάκια. φέτος πρόσθεσα και τους δώδεκα θεούς με τα ονόματά τους σε χρυσό. Αστειευόσασταν λέμε πως είμαστε οι ολλανδοί πρόξενοι στη Ρόδο. Η δουλειά που κάνω στο ΕΚΑΒ είναι κάτι που αγαπώ και φυσικά το κάνω εθελοντικά.
Είναι μεγάλη τιμή για μας και ευχαριστούμε τις οικογένειες Ρουσάκη και Πυργιόγλη που, σε εισαγωγικά, μας έχουν… υιοθετήσει.

Δημοσιεύτηκε 24/8/2016

Δείτε στο ΕΚΑΒNews


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews