ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/9/16

Στην Βουλή η Διαμαρτυρία του Δήμου για την μη κατανομή ως αρχικά είχε προβλεφθεί 1 ασθενοφόρου οχήματος στον Τομέα ΕΚΑΒ Μυκόνου-Σας παρείχαμε σίτιση και στέγαση στα αποσπασμένα πληρώματα ασθενοφόρων!


Τετάρτη,  7 Σεπτεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Ο Βουλευτής Κυκλάδων Ιωάννης Βρούτσης κατέθεσε στην Βουλή αναφορά-διαμαρτυρία του Δήμου Μυκόνου για την εξαίρεση – μη κατανομή ως αρχικά είχε προβλεφθεί ενός (1) ασθενοφόρου οχήματος στον Τομέα ΕΚΑΒ Μυκόνου.

Η αναφορά του Δήμου
«Διαμαρτυρία για την εξαίρεση – μη κατανομή ως αρχικά είχε προβλεφθεί ενός (1) ασθενοφόρου οχήματος στον Τομέα ΕΚΑΒ Μυκόνου»

Σύσσωμη η Δημοτική Αρχή μεταφέρει τη δυσαρέσκεια της κι ζητά να επανεξετάσετε την κατανομή των νέων ασθενοφόρων μέσω του ανωτέρω προγράμματος και να συμπεριλάβετε, ως αρχικά είχατε πράξει, τον τομέα ΕΚΑΒ της νήσου Μυκόνου στους δικαιούχους νέου ασθενοφόρου.

Και καταλήγει η διαμαρτυρία του Δήμου Μυκόνου: Στα πλαίσια της καλής έως σήμερα συνεργασίας μας, σας ενημερώνουμε ότι με ευθύνη και συντονισμό της Δημοτικής Αρχής παρείχαμε στα αποσπασμένα στο νησί μας πληρώματα του ΕΚΑΒ σίτιση και στέγαση για όλο το διάστημα της παραμονής τους.

Αναφορά
Θέμα: εκφράζει τη διαμαρτυρία του για την εξαίρεση του τμήματος του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) του Δήμου Μυκόνου από την κατανομή ενός ασθενοφόρου οχήματος στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος ¨Νότιο Αιγαίο 2014/2020¨ και αιτείται την επανεξέταση της κατανομής των νέων ασθενοφόρων και τη συμπερίληψη της νήσου στους δικαιούχους.
Κόμμα: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Ημερομηνία: 05/09/2016
Καταθέτοντες: Βρούτσης Ιωάννης
Υπουργεία: Υγείας
Ο Βουλευτής Κυκλάδων Ιωάννης Βρούτσης


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews