ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/9/16

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Ανώνυμης Εταιρείας Μονάδων Υγείας Α.Ε.- 2ης Υ.ΠΕ. και ΕΚΑΒ στα νησιά των Κυκλάδων


Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της Ανώνυμης Εταιρείας Μονάδων Υγείας Α.Ε., της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου και του ΕΚΑΒ υπεγράφη, σύμφωνα με δελτίο τύπου που ανήρτησε το ekabitikanews.blogspot.gr, με σκοπό την αναβάθμιση της δημόσιας υγείας στα νησιά των Κυκλάδων!

Με το εν λόγω μνημόνιο, η ΑΕΜΥ Α.Ε. ως αρμόδια για την διοικητική, οικονομική, λειτουργική, οργανωτική, επιστημονική, διαχείριση και έλεγχο του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας, παραχωρεί όλες τις απαιτούμενες κτιριακές υποδομές καθώς και το κατάλληλο προσωπικό! (χωρίς να διευκρινίζεται ποιες είναι οι ειδικότητες του προσωπικού αυτού!), προκειμένου το επιχειρησιακό σκέλος του ΕΚΑΒ να είναι σε πλήρη λειτουργία (δηλαδή 24ωρη κάλυψη).

Και συνεχίζει… η 2η ΥΠΕ συνεισφέρει παραχωρώντας συμπληρωματικό προσωπικό (χωρίς να διευκρινίζεται και πάλι οι ειδικότητες του προσωπικού!)   για την στελέχωση των ασθενοφόρων σε 24ωρη καθημερινή λειτουργία.

Το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, στο οποίο μεταφέρθηκε το προσωπικό του Κ.Υ. Θήρας, εντάχθηκε με προγραμματική σύμβαση στο ΕΣΥ από τον Ιανουάριο του 2016 και λειτουργεί με καθεστώς Ανώνυμης Εταιρείας (ΑΕΜΥ Α.Ε.) ανοίγοντας τους ασκούς του Αιόλου, σύμφωνα με τους εργαζόμενους στον χώρο της υγείας, αλλοίωσης του Δημόσιου και Κοινωνικού Χαρακτήρα της Υγείας (ιδιωτικοποίηση του συστήματος)!.

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία: Ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ με τη λειτουργία του Νοσοκομείου Θηρών ως Ανώνυμη Εταιρεία!


Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Η Συντακτική Ομάδα

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews