ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/9/16

Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ: Επίσκεψη σε Χαλκίδα, Θήβα και Λιβαδειά (2016)

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Επίσκεψη πραγματοποίησε χτες Πέμπτη 28/9/2016 το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ στους τομείς ΕΚΑΒ Χαλκίδας, Θήβας και Λιβαδειάς.

Συγκεκριμένα..

Στις 9:00 π.μ οι εκπρόσωποι των εργαζομένων βρέθηκαν στον Τομέα ΕΚΑΒ Χαλκίδας όπου συζήτησαν με τους εργαζόμενους, ενημέρωσαν και ενημερώθηκαν τόσο  για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι αλλά και για τις ιδιαιτερότητες που έχει η περιοχή και κατ΄επέκταση η ίδια η υπηρεσία.
 


Οι Συνάδελφοι του Τομέα ΕΚΑΒ Χαλκίδας σύσσωμοι ζήτησαν από το προεδρείο του Σωματείου να συνεχίσει πιο έντονα τις διεκδικήσεις για καλύτερες και αξιοπρεπέστερες συνθήκες εργασίας, μιας και από την τελευταία επίσκεψη που πραγματοποίησε το Σωματείο, τον Απρίλιο του 2015,  τα προβλήματα  όχι μόνο παραμένουν αλλά δυστυχώς έχουν οξυνθεί περισσότερο!


Στις 11:30 π.μ.  οι εκπρόσωποι των εργαζομένων επισκέφτηκαν τον Τομέα της Θήβας όπου και συνάντησαν τους συναδέλφους της περιοχής και ενημερώθηκαν για τα εκεί προβλήματα.
 

Στις 13:30 το Σωματείο επισκέφτηκε και τον Τομέα ΕΚΑΒ Λιβαδειάς όπου ενημερώθηκε για τα χρόνια προβλήματα του τομέα.
 

Το Σωματείο δεσμεύτηκε ότι θα εντατικοποιήσει τις πιέσεις προς την διοίκηση  για την επίλυση των λειτουργικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν εδώ και χρόνια οι τρεις τομείς του ΕΚΑΒ καθώς επίσης και θα συνεχίσει την διεκδίκηση καλύτερων συνθηκών εργασίας για τους ίδιους τους εργαζόμενους.

 φωτορεπορτάζ 

Τομέας Χαλκίδας

Τομέας ΘήβαςΤομέας Λιβαδειάς

Για το ΕΚΑΒΝews: Χουλιάρας Βασίλης

Δείτε στο ΕΚΑΒNews


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews