ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/9/16

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ: Εκδήλωση τιμής και μνήμης για το ολοκαύτωμα της Βιάννου (Κυριακή 25.9 11πμ στο POLIS ART CAFE)


Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι, λίγες ώρες πριν την τελευταία εκδήλωση για το Ολοκαύτωμα της Βιάννου, την οποία θα τιμήσουν με την παρουσία τους τόσο ο Μανώλης Γλέζος (θα απευθύνει και χαιρετισμό) όσο και άλλα εκλεκτά μέλη της Εθνικής Αντίστασης και της Γραμματείας του Εθνικού Συμβουλίου, είναι λογικό να έχουμε άγχος αν και τα σημάδια είναι καλά.

Σας περιμένουμε κοντά μας! ΚΥΡΙΑΚΗ 25.9, 11πμ, στο POLIS ART CAFE (Πεσμαζόγλου 5 και Πανεπιστημίου). Μαζί μας και Γερμανοί συνδικαλιστές, που στηρίζουν τον αγώνα του ελληνικού λαού για ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ & ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ & ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ!

Ο Σύλλογος Βιαννιτών Αττικής «Ο Διαβάτης» σε συνεργασία με τον Δήμο Βιάννου και την Ένωση Θυμάτων Ολοκαυτώματος Δ. Βιάννου, σας προσκαλεί στην εκδήλωση τιμής και μνήμης για τα 73 χρόνια από το Ολοκαύτωμα της Βιάννου, στην Αθήνα, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 11:00π.μ., στο Polis Art Cafe, Πεσμαζόγλου 5 (πάνω από τη Στοά του Βιβλίου).

Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο Μανώλης Γλέζος, Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Γερμανικών Οφειλών και Επίτιμος Δημότης Βιάννου.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ:
Δρ. Λυδία Παπαδάκη, Ιστορικός, Καθηγήτρια Πανεπιστημίου
Δρ. Αριστομένης Ι. Συγγελάκης, Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Γερμανικών Οφειλών, Αντιπρόεδρος του «ΔΙΑΒΑΤΗ».

Συμμετέχουν επίσης η Χορωδία ΑΡΟΛΙΘΟΣ του Παύλου Δασκαλάκη και η ΕΝΩΣΗ ΚΡΗΤΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ με το ανδρικό χορευτικό της.

Η ΒΙΑΝΝΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ!

ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ! ΟΧΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ! ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ!Για το  ΕΚΑΒNews : Η Συντακτική Ομάδα

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews