ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/9/16

Οι στόχοι της επόμενης χρονιάς στην 6η καλοκαιρινή συνάντηση του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου με την συμμετοχή και του ΕΚΑΒΤρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Καλεσμένοι του Συλλόγου ήταν η Euromedica και το ΕΚΑΒ

Οι στόχοι της επόμενης χρονιάς στην 6η καλοκαιρινή συνάντηση του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου
dimokratiki.gr

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, διοργάνωσε επιτυχώς και με μεγάλη προσέλευση μελών, την 6η καλοκαιρινή συνάντηση του στο Ξενοδοχείο Dionysos στην Ιξιά το βράδυ της Τρίτης 20 Σεπτεμβρίου.
Καλεσμένοι του Συλλόγου ήταν η Euromedica και το ΕΚΑΒ. Αρχικά η Διευθύντρια της Κλινικής Euromedica, κα.Βασιλειάδου ανέπτυξε εκτενώς την δομή της κλινικής και όλες τις παροχές της, εστιάζοντας σε αυτές που αφορούν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού.
Στην συνέχεια ο Προϊστάμενος του ΕΚΑΒ Νοτίου Αιγαίου, κος. Τσιμπλέκας αναφέρθηκε στην σημασία της γνώσης πρώτων βοηθειών εντός των ξενοδοχειακών μονάδων και τους τρόπους εκπαίδευσης. Συμφωνήθηκε κατ’ ιδίαν συνάντηση το αμέσως επόμενο διάστημα, ώστε να προγραμματιστούν σεμινάρια πρώτων βοηθειών για το προσωπικό των Ξενοδοχείων κατά την διάρκεια του χειμώνα.
Ακολούθησε ενημέρωση από τον Πρόεδρο, κ. Ματσίγκο αναφορικά με το υπόλοιπο της σαιζόν, την υπογραφή συμβολαίων και την πολιτική τιμών για το ερχόμενο καλοκάιρι. Αναφορά έγινε και στον προγραμματισμό των αεροπορικών θέσεων από τις βασικές αγορές και τις συνεχείς προσπάθειες για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.
Παράλληλα συζητήθηκε η αναγκαιότητα της έγκαιρης και στοχευμένης προβολής και διαφήμισης του νησιού με συνεργασία και συντονισμό όλων των αρχών, φορέων και επιχειρήσεων και όχι μεμονωμένα, κάτι που θα αποφέρει το μέγιστο όφελος.
Στην επόμενη προγραμματισμένη ολομέλεια στις 11/10 θα καταρτιστεί το αρχικό πρόγραμμα σεμιναρίων και δράσεων του Συλλόγου για τον χειμώνα καθώς ο προγραμματισμός εκδρομής για τα μέλη.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας

Γεώργιος Ματσίγκος Τίνα Ξάνθη

Πηγή: dimokratiki.gr
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews